Nederlag i første træningskamp

30.06.2024 11:17

AGF vandt med 3-0 på Nordstern Arena Horsens.

”De gule” fik en ualmindelig sløj start på dagens træningskamp mod AGF, da gæsterne bragte sig foran, inden der var spillet et minut.

AGF sad tæt på opgøret i de første 20 minutter og kom også foran med 2-0 efter en situation, hvor der var flere afslutninger og blokeringer.

Hjemmeholdet kom bedre med i kampen, og Muhamet Hyseni fik det bedste tilbud i 1. halvleg, da han sendte bolden lige forbi mål fra tæt hold i det 41. minut.

Et par minutter senere scorede Tobias Bech til 3-0, da han tog chancen langt udefra.

Begge hold skiftede meget i pausen, og Matej Delac havde et par stærke redninger. I den anden ende var Angelo Nehmé tættest på, da han tordnede bolden på overliggeren i det 73. minut.

Mange spillere fik minutter i benene og værdifuld erfaring ved mødet med et velsmurt AGF-mandskab, der er længere fremme i opstarten end AC Horsens.

AC Horsens: Hermansen (Delac, 46.), Lassen (Risager, 46.), Stanisic (Ludwig, 46.), Reese (Roslyng, 46.), Madsen (Ekeroth, 46.), Ankersen (Larsen, 46.), Juul Christensen (Juel, 46.), Toftegaard (Kouassi, 46., Frederiksen, 76.), Yamirou (Mugisha, 46.), Becher (Nehmé, 46.), Hyseni (Egho, 46.).