AC Horsens indgår kontrakt med Kalle Rahbek

01.07.2024 07:59

Den talentfulde midtbanespiller har skrevet under på en treårig aftale.

I de seneste måneder har der været mange positive nyheder fra Akademiet, og i dag kan ”de gule” offentliggøre endnu en af slagsen.

AC Horsens har nemlig indgået kontrakt med talentfulde Kalle Rahbek, der er en af profilerne på U17-mandskabet.

Kalle Rahbek startede med at spille fodbold i FC Horsens, inden han blev en del af Akademiet i 2020, og 16-årige Rahbek bliver også en af de bærende kræfter på U17-holdet fra den kommende sæson.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over, at endnu en talentfuld spiller har dedikeret sig til projektet i AC Horsens.

- Kalle er en teknisk og taktisk dygtig central midtbanespiller, som har udviklet sig rigtig godt igennem denne sæson – hovedsageligt qua kontinuerlig spilletid som førsteårsspiller på U17-ligaholdet. Denne erfaring er værdifuld for ham i relation til hans næste skridt frem imod U19-holdet. Erfaringen kan ruste ham til det matchningsniveau samt den internationale konkurrence som venter forude. På akademiniveau glæder vi os samtidig over, at en lokal spiller fra Insero Klubsamarbejdet tager det store skridt at nå en ungdomskontrakt i AC Horsens – det understreger den gode spilleruddannelse i byen og på Akademiet, siger Martin Bloch.

Kalle Rahbek er glad for at sætte sin underskrift på en aftale med AC Horsens.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med AC Horsens, fordi der er mange gode udviklingsmuligheder i klubben, der er i gang med et spændende og ambitiøst projekt, og det har altid været fedt at være en del af Akademiet, hvor vi har et godt sammenhold, masser af højt humør og arbejder hårdt til træning. Ambitionen er at blive udtaget til landsholdssamlinger og slå igennem til førsteholdet, siger Kalle Rahbek.