AC Horsens indgår kontrakt med Mads Mollerup

06.08.2024 13:37

Den 16-årige midterforsvarer har skrevet under på en toårig kontrakt.

AC Horsens forstærker klubbens U17-mandskab med tilgangen af talentfulde Mads Mollerup, der har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Mads Mollerup kommer fra AB og er en venstrebenet midtstopper, der nu går ind i sit andet år som U17-spiller.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over, at AC Horsens har formået at tiltrække en spiller med så åbenlyse spidskompetencer.

- I Mads ser vi en rigtig stærk venstrebenet central forsvarsspiller, som er godt uddannet i AB. Han kommer med tydelige lederegenskaber, en markant fysisk pakke samt nogle rigtige gode evner i det opbyggende spil. Vi ser et godt potentiale, som samtidig peger ind i vores kraftigt opjusterede U19-program, hvor vi øjner gode muligheder for at løfte hans niveau yderligere i et internationalt træningsmiljø, siger Martin Bloch.

Mads Mollerup glæder sig til at blive en del af hverdagen på Langmarksvej, hvor pakken med uddannelse og fodbold går op i en højere enhed.

- Jeg er blevet præsenteret for et projekt, som jeg gerne vil være en del af, og alle har været gode til at tage imod mig. Jeg tror på, at jeg får de bedste forudsætninger for at udvikle mig her i AC Horsens, og ambitionen er hurtigst muligt at blive en del af førsteholdet, og på sigt vil jeg gerne vil udlandet, siger Mads Mollerup