AC Horsens skriver kontrakt med Rasmus Nybo

03.07.2024 05:03

17-årige Nybo har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2025.

AC Horsens arbejder hele tiden på at skærpe klubbens U19-årgang, og i dag er Rasmus Nybo blevet tilknyttet på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Rasmus Nybo er en spændende spiller med en fortid i AaB og FC Midtjylland, og akademichef Martin Bloch glæder sig over, at han også bliver en del af den store satsning på U19-årgangen.

- Rasmus har haft et godt år som U19 spiller og vi ser spændende potentiale ift. til den stærke internationale U19 trup.  Nybo besidder en rigtig god basispakke på back positionen – både i den offensive og defensive del af spillet, hvor han herudover bringer en stærk mentalitet. Med den øgede tilgang af spillere til U19-holdet og et endnu mere konkurrencepræget træningsmiljø har vi en tro på, at Rasmus over det kommende år kan løfte sig endnu et-to skridt i sin udvikling, siger Martin Bloch.

Rasmus Nybo ser frem til at fortsætte i den gule trøje.

- Jeg har skrevet kontrakt med AC Horsens, fordi jeg kan se en fremtid her og tror på, at jeg kan bryde igennem til førsteholdet. Klubben er i gang med et spændende U19-setup, som jeg håber at blive en leder i og en stor del af. Der er sket mange positive forandringer gennem det seneste år på Akademiet, og jeg har været en del af en fed gruppe med gode drenge. Vi skal skabe en god trup og et godt sammenhold igen i den kommende sæson, og det skal udmønte sig i gode præstationer og sejre. På længere sigt er mit mål at blive en del af førsteholdet, siger Rasmus Nybo.