AC Horsens styrker organisationen med Anders Nordstrøm som salgschef

01.08.2024 11:17

Anders Nordstrøm har en fortid som spiller i AC Horsens, og han glæder sig til at komme tættere på klubbens samarbejdspartnere som salgschef.

AC Horsens har opgraderet på en række områder på og uden for banen, og nu tager klubben et stort skridt mod at styrke det kommercielle område med ansættelsen af Anders Nordstrøm som salgschef.

Anders Nordstrøm spillede 21 kampe for ”de gule” i løbet af halvandet år fra 2004-2005 og rykkede derefter videre til Kolding FC, hvor han spillede i halvandet år under Johnny Mølby.

Han har arbejdet inden for pensionsbranchen og i forsikringsverdenen, og han glæder sig til de nye udfordringer i AC Horsens.

- AC Horsens er den klub, jeg følger mest i Danmark, og jeg har set mange af hjemmekampene. Som mange andre i Horsens har jeg en holdning til klubben og synes, at det projekt, jeg har fulgt med i fra sidelinjen med nye ejere, ny cheftræner og ny sportsdirektør har været interessant, og det bliver spændende at blive en del af, siger Anders Nordstrøm og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at blive en del af fodboldverdenen igen og komme ud og tale fodbold med mange andre, der har en holdning til os. Jeg vil rigtig gerne være med til at udvikle klubben endnu mere, for forhåbentlig kan vi spille os op i Superligaen igen, og så skal vi være gearet til det. Det kræver blandt andet, at vi har nogle gode og loyale samarbejdspartnere, som vi kan give værdi, og det skal være en god oplevelse for alle at komme på stadion, lyder det fra Anders Nordstrøm.

Han landede på sin nye plads onsdag den 31. juli, og han glæder sig til at komme ud i marken.

- Vores samarbejdspartnere kan forvente, at jeg er tilgængelig og synlig ude hos dem, og jeg er meget lydhør, så vi sikrer et godt samarbejde. Jeg forventer at høre de gode historier, men jeg tager også gerne imod forslag til, hvor vi kan løfte os og blive bedre, siger Anders Nordstrøm.

Anders Nordstrøm kan kontaktes på [email protected] eller 4888 4825.