AC Horsens Akademi kamp

Akademiet drager på træningslejr i Skagen og Vildbjerg

25.07.2024 13:59

U13-U15 fortsætter sæsonforberedelserne i Vildbjerg, mens U17-U19 får mulighed for at arbejde intensivt i Skagen.

Der er stadig nogle uger til sæsonstarten for AC Horsens’ akademihold, men alle hold fra U13-U19 har taget hul på opstarten, og der bliver arbejdet godt på Langmarksvej.

I morgen, fredag den 26. juli, sætter spillerne fra U13-U15 kursen mod Vildbjerg, hvor der venter en træningslejr frem til på mandag, og her er fokus på blandt andet på socialt samvær og intensive træningspas.

Ledere, trænere og spillere fra U17 og U19 samles også i morgen og skal længere nordpå til Skagen, og her venter en lille uges træningslejr krydret med to træningskampe.

Lørdag den 27. juli skal AC Horsens møde Viborg klokken 12.00 (U19) og klokken 13.45 (U17).

Torsdag den 1. august skal AC Horsens møde Vejle klokken 13.00 (både U17 og U19).

- På Akademiet skal vores nye trupper finde sammen sportsligt og socialt, og på træningslejren bliver der tid til at lære hinanden at kende på og uden for banen, ligesom der vil være god tid til blandt andet spillersamtaler og individuel video. Vi har fået tilført en masse nye ressourcer omkring Akademiet, som skal finde hinanden, og det gælder ikke mindst spillere og stab omkring vores internationale U19-program. Arbejdet på træningsbanen bliver med fokus på fysisk og taktisk forberedelse til sæsonstarten, og så glæder vi os til at blive klogere på de prøvespillere, vi har inviteret med, siger akademichef Martin Bloch.

Foto: Rsfoto