Dyr 2. halvleg for AC Horsens

21.07.2024 13:39

Marinus Larsen bragte AC Horsens foran i hjemmekampen mod FC Fredericia, men gæsterne scorede tre gange i 2. halvleg.

AC Horsens tog søndag eftermiddag hul på den nye sæson i NordicBet Ligaen, og det blev ikke den sæsonpremiere, de gule fans havde håbet på.

Værterne kom ellers bedst fra land og havde bolden meget, men uden at skabe de store chancer. I den anden ende måtte Matej Delac på arbejde, da Agon Mucolli testede ham i det 18. minut.

Efter en halv times spil jublede størstedelen af tilskuerne på Nordstern Arena Horsens, da Marvin Egho serverede bolden for Marinus Larsen, og han svigtede ikke, da han hamrede bolden i netmaskerne.

Et par minutter inden pausen måtte Matej Delac diske op med en fodparade for at sikre en pauseføring.

Man sad med en fin fornemmelse i pausen set med gule briller, men Asbjørn Bøndergaard udlignede alt for let i det 49. minut, og Jonatan Lindekilde kom også alt for nemt til 2-1 målet.

Efterfølgende havde Mikkel Kallesøe og Ole Martin Kolskogen et par fine afslutninger, men det var Gustav Marcussen, der lukkede kampen til 3-1 i det 82. minut.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens spiller hjemmekamp allerede igen på fredag den 26. juli klokken 19.00, når Hillerød kommer på besøg. Klik her for at købe billet til den kamp.

AC Horsens – FC Fredericia 1-3 (1-0)
1-0 Marinus Larsen (32.)
1-1 Asbjørn Bøndergaard (49.)
1-2 Jonatan Lindekilde (53.)
1-3 Gustav Marcussen (82.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe (Kolskogen, 61.), Hausner, Reese, Madsen, Juul Christensen, Opondo (Herdonsson, 61.), Larsen (Ekeroth, 78.), Ankersen (Just, 68.), Egho (Hyseni, 61.), Pingel.

FC Fredericia: Lamhauge, Dahl, Rieper, Kudsk, Jessen (Juelsgård, 82.), Madsen, Marcussen (Kristjansson, 90.), Lindekilde (Haarbo, 82.), Buch (Egelund, 72.), Bøndergaard, Mucolli (Dall, 72.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.