Frederik Roslyng er udtaget til U19 EM-truppen

01.07.2024 11:07

U19-landsholdet møder Spanien, Frankrig og Tyrkiet i Nordirland.

AC Horsens’ talentfulde forsvarsspiller, Frederik Roslyng, er blevet udtaget til U19 EM-truppen, der rejser til Belfast i Nordirland lørdag den 13. juli.

Danmark er repræsenteret ved et U19-EM for første gang siden 2001, og de rød/hvide talenter er i gruppe med Spanien, Frankrig og Tyrkiet.

Frederik Roslyng, der skiftede fra Juelsminde IF til AC Horsens som U14-spiller, har indtil videre spillet to kampe for U19-landsholdet, og han er ubesejret i landsholdssammenhæng med en 5-1 sejr over Tyskland og en 3-1 sejr over Tjekkiet.

Nu får han mulighed for at udbygge den statistik, og det er stort for AC Horsens at være repræsenteret ved U19-EM.

- Frederiks udtagelse til Danmarks U19 EM-trup er en kæmpe anerkendelse af hans præstationer og tydelige udvikling i et stærkt forår, hvor han har opnået kontinuerlig spilletid på førsteholdet. Hans spilintelligens, luftspil og fine venstrefod har han sat flot i spil i foråret på seniorniveau, hvilket også har dannet et godt grundlag for EM-udtagelsen. Det er en utrolig stærk trup, Frederik er udtaget til, hvor Danmark skal op imod de absolut bedste hold i Europa med mange talentfulde spillere fra de store ligaer. På AC Horsens, klubberne i Insero Klubsamarbejdet og byens vegne er vi stolte over at have udviklet en spiller fra eget akademi til at skulle deltage i så stærk en besat slutrunde, hvor Danmark sidst deltog i 2001. Endelig glæder vi os over, at vores høje ambitioner på transitionsområdet og et accelererende fokus på den individuelle udvikling resulterer i endnu en landsholdsudtagelse, siger akademichef Martin Bloch.