Just blev matchvinder med drømmekasse i Esbjerg

04.08.2024 12:49

AC Horsens vandt 1-0 i Esbjerg, og Elijah Just blev matchvinder med en smuk scoring efter 10 minutters spil.

AC Horsens spillede sæsonens første udekamp søndag eftermiddag, og det var ”de gule”, der kunne sætte tre point ind på kontoen.

Kampens afgørelse faldt efter knap 10 minutters spil, da Sebastian Pingel blev sendt afsted i højre side, og han spillede bolden videre til Elijah Just, der efter et par træk huggede bolden op i det lange hjørne – fremragende mål.

Værterne havde bolden i mål efter godt en halv times spil, men målet blev korrekt annulleret på grund af offside.

Der var kun spillet 16 sekunder af 2. halvleg, før Esbjergs Andreas Lausen akrobatisk forsøgte sig, men han høvlede bolden over mål.

Fire minutter senere forsøgte Sebastian Pingel sig fra distancen med et godt skud, og målmanden måtte parere til hjørnespark. Et minut senere var en flot hjørnesparkskombination tæt på at give bonus, da Julius Madsen lagde en perfekt bold til Marvin Egho, der headede på mål. Målmanden måtte give en retur, som Pingel desværre ikke fik ordentlig ram på.

1-0 sejren betyder, at AC Horsens nu har fået fuld gevinst i to af sæsonens første tre kampe.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens spiller udekamp allerede igen om en uge, søndag den 11. august klokken 13.00, når turen går til Capelli Sport Stadion for at møde HB Køge.

Esbjerg fB – AC Horsens 0-1 (0-1)
0-1 Elijah Just (10.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe (Roslyng, 83.), Hausner, Kolskogen (Ludwig, 75.), Madsen, Juul Christensen, Just (Christ, 69.), Herdonsson, Ankersen, Pingel (Karikari, 83.), Egho (Hyseni, 69.).

Esbjerg fB: Andersen, Mortensen (Freriks, 78.), Troelsen, Stagaard, Montano, Bourhane (Meyer, 87.), Strunck, From (Tjørnelund, 78.), Lausen (Andersen, 66.), Hvidt (Maden, 66.), Holten.

Advarsel, AC Horsens: Juul Christensen (39.)

Advarsel, Esbjerg fB: Ingen

Tilskuere: 4.535

Dommer: Jacob Rasmussen