Pingel blev matchvinder i hæsblæsende drama

26.07.2024 17:37

Sebastian Pingel dukkede op dybt inde i overtiden og scorede det afgørende 3-2 mål mod Hillerød.

AC Horsens hentede fredag aften sæsonens første sejr, da Hillerød blev sendt hjem uden point.

Det var gæsterne, der kom på måltavlen først, da Adrian Justinussen dirigerede en bold i nettet med hovedet kort efter, 2. halvleg var fløjtet i gang.

Heldigvis blev der udlignet fire minutter senere, da Marvin Egho scorede sit første mål i den gule trøje, da han opsnappede en bold i feltet.

Egho blev dobbelt målscorer med et sublimt mål, da han i det 64. minut modtog bolden fra Hyseni og satte sin modstander med en elegant vending, inden han chippede bolden over målmanden – smukt.

Faktisk var Egho ikke langt fra at score et tredje mål, men han headede Julius Madsens indlæg over mål.

Hillerød udlignede i overtiden efter tilfældigheder i AC Horsens-feltet, og der var ikke lang tid til at jagte det afgørende mål, men det lykkedes for Sebastian Pingel, da han fem minutter inde i overtiden pandede bolden i kassen til 3-2.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens spiller igen søndag den 4. august, når turen går til Blue Water Arena for at møde Esbjerg fB klokken 14.00. AC Horsens arrangerer udebanetur – klik her for at købe billet.

AC Horsens – Hillerød 3-2 (0-0)
0-1 Adrian Justinussen (47.)
1-1 Marvin Egho (51.)
2-1 Marvin Egho (64.)
2-2 Monday Etim (90.)
3-2 Sebastian Pingel (90.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe (Herdonsson, 72.), Hausner, Kolskogen (Roslyng, 72.), Ekeroth, Juul Christensen, Madsen, Larsen (Just, 79.), Ankersen (Hyseni, 63.), Egho (Karikari, 72.), Pingel.

Hillerød: Kappenberger, Sharif (Allen, 80.), Witt, Arndal-Lauritzen, Bøje-Larsen, Grandt, Schmidt (Alicino, 70.), Arndal (Bagou, 69.), Bay (Opoku, 57.), Bruhn (Etim, 57.), Justinussen.