Tilmelding er åben til den nye sæson på GroundCollege

03.07.2024 11:44

GroundCollege henvender sig både til piger og drenge.

Tilmeldingen til Ground College sæson 24/25 er nu åben. Groundcollege er et tilbud om ekstra ugentlig træning, for de børn der er ekstra motiveret for at træne fodbold og blive dygtigere.

Du kan frit vælge det Ground College sted der passer dig, uanset hvilken klub du spiller for. Tilbuddet gælder både drenge og piger.

Ground Colleqe (U10-U13):

Træningen har fokus på spil, hvor der skal hele tiden skal tages beslutninger, med og uden bold, samt teknisk træning. Træningen tilrettelægges og udføres af akademitrænere fra AC Horsens. Derudover får du en flot tøjpakke fra Hummel, bestående at tee, shorts, sweat og pants samt strømper.

Pris: 3.495 kr.

Mini Ground Colleqe (U7-U9):

Træningen har fokus på teknisk træning, beslutninger i spil både med og uden bold, individuel teknisk træning, samt Ieg. Derudover får du en flot tøjpakke fra Hummel, bestående at tee og shorts samt strømper.

Pris: 1.950 kr.

Keeper Ground Colleqe (U10-U14):

Keeper Ground College er et tilbud for målmænd der ønsker et ekstra træningspas hvor der udelukkende trænes målmandstræning. Træningen har fokus på basis teknik, beslutninger i målet og individuel træning. Derudover får du en flot tøjpakke fra Hummel, bestående af longshirt tee, shorts og strømper.

Pris: 2.495 kr.

Ground CoIIeqe + Mini Ground CoIIeqe på BGI

Der er mulighed for både Ground College og Mini Ground College at træne på BGI. Vi skal gøre opmærksom på at der er begrænset pladser på BGI. Derudover får du en flot tøjpakke fra Hummel, bestående at tee og shorts samt strømper. Det er vigtigt at man vælger BGI- pakken inde på tilmeldingssiden, hvis man ønsker at træne på BGI.

Pris: 1.950 kr.

Læs mere om GroundCollege her: https://achorsens.dk/akademi/groundcollege