AC Horsens køber dansk stortalent i MLS

15.08.2024 06:59

Sanders Ngabo skifter fra Philadelphia Union med øjeblikkelig virkning og har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2028.

 AC Horsens har hentet en række offensive profiler i dette transfervindue, og nu er endnu en forstærkning landet på Langmarksvej i form af Sanders Ngabo.

 20-årige Ngabo er blevet købt fri af kontrakten med MLS-klubben Philadelphia Union og har første træningsdag i AC Horsens onsdag formiddag.

 Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at AC Horsens er lykkes med at hente Sanders Ngabo, der står noteret for otte ungdomslandskampe for Danmark.

 - Sanders Ngabo er et kæmpe offensivt talent, der har egenskaber mand/mand og visioner i sit spil, der er udansk, og det er ment på den mest positive måde. Han er bragt op i det danske talentsystem og har åbenlyse kvaliteter både strukturelt og individuelt, siger Esben Hansen.

 Sanders Ngabo ser frem til at iføre sig den gule trøje, og han kan få debut allerede på fredag, når AC Horsens møder Kolding IF på Nordstern Arena Horsens.

 - Først og fremmest er jeg glad for, at jeg er skiftet til en god klub i Danmark. Der sker spændende ting i AC Horsens, der rigtig gerne ville have mig, og Esben og Retov har en god plan med mig. Ambitionen er at være med til at spille AC Horsens tilbage i Superligaen, hvor klubben hører til, og jeg vil gerne have en stor betydning for klubben, siger Sanders Ngabo.

Sanders Ngabo får trøje nummer 10.