AC Horsens køber kroatisk U21-landsholdsspiller

26.08.2024 16:58

Karlo Lusavec skifter fra NK Varazdin med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens forstærker truppen med tilgangen af Karlo Lusavec, der er købt fri at kontrakten med NK Varazdin, og han har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2028.

Den 20-årige kroatiske midtbanespiller har spillet ni kampe for de kroatiske ungdomslandshold og var senest i landsholdsdragten i juni for U21-landsholdet.

Han har trods sin unge alder høstet værdifuld erfaring i den bedste kroatiske række, og sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at Lusavec bliver en del af ”de gule”.

- Karlo Lusavec har udviklet sig eksplosivt gennem det sidste halve år, og han har de karakteristika, vi gerne ser hos en central midtbanespiller. Han er dygtig med bolden, løbestærk, forsvarer godt og dækker store områder, og han er en alsidig spiller, der både være en boks til boks-8’er og dække 6’er-positionen. Signingen af Lusavec passer godt ind i vores strategi om at hente gode unge spillere med stort udviklingspotentiale, som dog allerede er klar til at indgå i vores performancekultur, og vi glæder os til at arbejde med ham i vores gode miljø, siger Esben Hansen.

Karlo Lusavec ser frem til at fortsætte karrieren i AC Horsens.

- Jeg havde brug for en ny udfordring, og jeg er meget glad for at skifte til AC Horsens. Faciliteterne og stadion er i top, og jeg har fået et godt indtryk af folkene i klubben, der virker meget professionelle. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og jeg vil gøre en god figur, så vi sammen kan rykke op i Superligaen, siger Karlo Lusavec.