Hybel belønner initiativrig GroundCollege-deltager med fodboldrejse

15.08.2024 08:00

Hvis du er den dreng eller pige, der tager flest tilskuere med på stadion, når AC Horsens spiller hjemmekampe i denne sæson, så belønner Hybel dig med en fodboldrejse.

I sidste sæson indgik AC Horsens og Hybel et samarbejde om fri entré til flere af hjemmekampene i forårssæsonen, og nu har Hybel taget endnu et initiativ til at løfte stemningen og tilskuertallet på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens’ populære koncept med GroundCollege, hvor børn i aldersgruppen 7-13 år tilbydes en ekstra ugentlig træning, kører igen fra mandag den 19. august, og i denne sæson er der en ekstra gulerod til deltagerne.

Børnene på GroundCollege er flittige tilskuere til AC Horsens’ kampe på Nordstern Arena Horsens, og nu vil Hybel gøre det endnu mere attraktivt at komme på stadion. Hybel sponsorerer nemlig en billig billetpris til børnene, og børnene får point for at tage familie, fodboldkammerater, venner, veninder og andre med på stadion.

Når sæsonen er slut, tælles pointene op, og GroundCollege-deltageren med flest point vinder en fodboldrejse sponsoreret af Hybel.

- Vi har et tæt og langvarigt samarbejde med AC Horsens og vil gerne støtte op om klubben og give endnu flere mulighed for at komme på stadion. Det er vores ønske, at mange af børnene på GroundCollege kommer på stadion for både at støtte ”de gule” sammen med familie og venner – men også få en fantastisk fodboldoplevelse sammen siger salgsdirektør Henrik Bornø fra Hybel.