AC Horsens inviterer fans til åbningen af nyt topmoderne træningsanlæg

19.09.2024 08:40

AC Horsens inviterer fans til at deltage i klubbens nye state-of-the-art træningsfaciliteter, når de officielt åbnes af borgmester Peter Sørensen den 1. oktober.

Fansene er allerede klar over de store ændringer, der er sket i spillertruppen i løbet af transfervinduet, men investeringen går langt ud over førsteholdet, da klubben forbereder sig på en fremtid i 3F Superligaen.

- Vi har investeret massivt i AC Horsens, og vi vil fortsætte med at investere og arbejde for at skabe de optimale rammer for hele organisationen.  Vi vil være et superligahold, og vi har brug for superligafaciliteter og kvalitetsfolk til at gøre det.  Vi er her på den lange bane og ønsker at opbygge en succesfuld og respekteret fodboldorganisation.  Der er stadig en masse ting at gøre foran os, og vi vil fortsætte med at arbejde.  Vi forstår, at vores mål vil tage tid, men vi vil arbejde hårdt for at nå vores mål, og vi giver ikke op, før vi har gjort det, siger bestyrelsesformand Bill Binnie.

To af træningsbanerne er blevet fuldstændig ombygget med nyt græs, vandingssystemer og hegn, hvilket bringer dem op på et superliganiveau, der matcher kampbanen på Nordstern Arena Horsens.

Førsteholdets omklædningsrum er blevet væsentligt forbedret, og U19/ Young AC Horsens' omklædningsrum er helt nye, så de begge er state-of-the-art. Behandlingsrummet er blevet flyttet og omorganiseret for at forbedre den professionelle pleje af vores spillere. Der er indkøbt og installeret nye koldtvandsbassiner, så spillerne kan opnå den bedst mulige restitution.

- Det er ekstremt glædeligt, at vi har en bestyrelse, der vil tilføre ressourcer, spillere og infrastruktur og investere i klubben for at løfte præstationsniveauet på og uden for banen. Med de nye tiltag er vores faciliteter løftet til en høj superligastandard, og det vil uden tvivl være med til at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør, siger AC Horsens' administrerende direktør Kristian Nielsen.

Indvielsen finder sted tirsdag den 1. oktober kl. 10.00 med efterfølgende rundvisning og forfriskninger.