AC Horsens leverede en mandfolkepræstation i remis mod OB

14.09.2024 15:35

Dagens medrivende opgør mod OB på Nordstern Arena Horsens sluttede 2-2.

Inden dagens opgør mellem AC Horsens og OB havde gæsterne vundet sæsonens første otte kampe, men de smed sæsonens første point på den gule hjemmebane.

Gæsterne bragte sig foran med 1-0 i det 23. minut, da Jakob Bondes skud blev rettet af, og Matej Delac var chanceløs i målet.

Efter en halv times spil erobrede Karikari bolden i venstresiden tæt på baglinjen, og han serverede en cutback-aflevering til Emil Frederiksen, men han fik desværre ikke et ordentligt træf på bolden.

Tre minutter senere blafrede netmaskerne bag OB-keeperen efter et fremragende angreb iscenesat af Tapé Christ, Oliver Kjærgaard og Emil Frederiksen. Sidstnævnte sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Mikkel Kallesøe viste målnæse og sendte bolden i mål.

Emil Frederiksen forsøgte sig med et resolut skud fra distancen i det 36. minut og tvang keeperen ud i fuld længde.

AC Horsens kom fremragende ud fra pausen, og i det 54. minut begik den tidligere AC Horsens-spiller, James Gomez, straffespark på Oliver Kjærgaard. Emil Frederiksen scorede usvigeligt sikkert fra pletten.

Desværre varede jublen kun i tre minutter, for så havde Bjørn Paulsen bragte balance i regnskabet.

AC Horsens var bedst i 2. halvleg, men det lykkedes ikke at hive alle tre point i land.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen lørdag den 21. september, når ”de gule” møder B.93 på Østerbro Stadion, og næste hjemmekampe er lørdag den 28. september, når Hobro IK gæster den gule hjemmebane. Klik her for at læse mere om lørdagens udebanetur.

AC Horsens – OB 2-2 (1-1)
0-1 Jakob Bonde (23.)
1-1 Mikkel Kallesøe
2-1 Emil Frederiksen (55.)
2-2 Bjørn Paulsen (58.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe, Hausner, Kolskogen, Christ, Lusavec, Herdonsson (Juul Christensen, 65.), Frederiksen, Ngabo (Hyseni, 83.), Kjærgaard (Madsen, 65.), Karkari (Pingel, 65.).

OB: Myhra, Owusu, Paulsen (Slotsager, 64.), Gomez, Mickelson, Bonde, Manneh (Trybull, 59.), Ejdum, Deedson (Hansborg-Sørensen, 86.), Jensen (Martin, 59.), Fenger.

Advarsel, AC Horsens: Kallesøe (26.), Lusavec (57.)

Advarsel, OB: Paulsen (64.), Deedson (66.), Mickelson (69.)