Gult nederlag trods mange chancer og massivt spilovertag

21.09.2024 11:34

B.93 vandt dagens opgør stik mod spil og chancer.

AC Horsens dominerede stort i dagens opgør mod B.93 på Østerbro Stadion, men værterne viste kynisme på et højt niveau og kunne juble over en 1-0 sejr.

Kampens afgørelse faldt i det 25. minut, da et indlæg fra venstre side blev dirigeret i kassen.

Inden havde Kwaku Karikari haft et par udmærkede afslutninger, og hjemmeholdet måtte have hjælp af træværket, da Mikkel Kallesøe forsøgte sig med et indlæg.

AC Horsens fortsatte med at dominere i 2. halvleg, og der var også mange chancer i de sidste 45 minutter, men skarpheden manglede. Både når det gælder afslutninger, og når det gælder om at spille chancen større.

AC Horsens skal i aktion igen lørdag den 28. september klokken 15.00. Opgøret spilles på Nordstern Arena Horsens, og billetsalget er i fuld gang.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

B.93 – AC Horsens 1-0 (1-0)
1-0 Emeka Nnamani (25.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe (Ludwig, 31.), Hausner, Kolskogen (Juul Christensen, 76.), Christ (Madsen, 57.), Lusavec, Herdonsson, Kjærgaard, Ngabo (Pingel, 57.), Frederiksen, Karkari (Egho, 57.).

B.93: Vaporakis, Okore (Jensen, 58.), Egeris, Christensen, Mouritsen, Wohlgemuth, Morberg (Hansen, 58.), Jakobsen (Isaki, 79.), Thomsen, Bredahl (Addo, 58.), Nnamani (Voldby, 73.)

Advarsel, AC Horsens: Ludwig (72.)

Advarsel, B.93: Mouritsen (62.)

Tilskuere: 1.993

Dommer: Frederik Svendsen