Hyseni blev matchvinder mod Esbjerg fB

16.09.2024 10:49

Muhamet Hyseni scorede til 2-1, da AC Horsens besejrede Esbjerg fB i Future Cup.

AC Horsens og Esbjerg fB åbnede sæsonen i Future Cup mandag eftermiddag, og det var ”de gule”, der kunne juble over sejren.

Muhamet Hyseni var tæt på at bringe værterne foran i det ottende minut, da han kom frem til en stor hovedstødschance, men han headede over mål.

Gæsterne kom foran efter en halv times spil, da en sløj clearing blev straffet, og bolden blev sendt i nettet bag Andreas Hermansen, der ikke kunne stille meget op.

Marinus Larsen forsøgte sig direkte på frispark i det 34. minut, men bolden strøg lige forbi.

Udligningen faldt et par minutter før pausen, da Marvin Egho headede Julius Madsens hjørnespark i kassen.

Et par minutter senere fandt Sebastian Pingel Muhamet Hyseni på det helt rigtige tidspunkt, da han løb i dybden, men han sendte afslutningen forbi mål.

Hyseni gjorde skaden god igen, da han sikkert scorede på et straffespark begået mod ham selv.

Der blev ikke scoret flere mål, og AC Horsens vandt med 2-1.

AC Horsens: Hermansen, Larsen (A Ngon, 46.), Rolke (A. Karimi Mandrup, 70.), Roslyng, Madsen, Juul Christensen, Moro (Traoré, 46.) Kouassi, Pingel (Toftegaard, 84.), Hyseni (Ouorou, 61.), Egho