Knusende sikker sejr over Hobro

28.09.2024 15:48

AC Horsens var det bedste hold på banen mod Hobro og vandt fortjent med 2-0.

Sebastian Pingel og Frederik Roslyng scorede målene i dagens sejr over Hobro IK, og dermed kunne ”de gule” sætte tre point ind på kontoen.

Det gulklædte hjemmehold kom fremragende ud til kampen og burde have scoret et par mål for pausen, men den sidste skarphed manglede.

Kwaku Karikari burde have åbnet ballet efter en håndfuld minutter, da han headede på mål fra tæt hold, men målmanden reddede. To minutter senere tæmmede den 22-årige ghaneser bolden, vendte rundt og firsttimede bolden lige forbi mål.

Efter 10 minutter var det Pingels tur til at komme frem til en stor chance midt for mål, man han sendte bolden over.

Gæsternes første forsøg stod Zander Hyltoft for, da han forsøgte sig med en hårdt, fladt skud, men Matej Delac var på plads.

Hjemmeholdets chanceskabende spil fortsatte efter pausen, og der var kun spillet et par minutter, da Pingel sendte et godt skud forbi det lange hjørne.

Gæsterne fra Hobro nåede også at heade bolden væk på stregen, men føringsmålet kom i det 70. minut, da Julius Madsen sendte en perfekt bold ind i panden på Pingel, der flot sendte den i kassen.

Fire minutter senere var Pingel tæt på at blive dobbelt målscorer, da Karkari fandt ham med en cutback-aflevering, men han sendte bolden forbi kassen.

Frederik Roslyng lukkede kampen med 2-0 målet i det 77. minut, da han hamrede bolden i kassen via overliggeren med det kølige højreben.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen lørdag den 5. oktober, når det gælder udekampen i FC Fredericia, og ”de gule” arrangerer udebanetur. Klik her for at læse mere om turen.

Næste hjemmekamp er søndag den 20. oktober, når Hvidovre IF gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til den kamp.

AC Horsens – Hobro IK 2-0 (0-0)
1-0 Sebastian Pingel (70.)
2-0 Frederik Roslyng (77.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe, Hausner (Roslyng, 71.), Kolskogen, Madsen, Lusavec, Herdonsson (Juul Christensen, 81.), Frederiksen, Kjærgaard (Ngabo, 71.), Karikari (Hyseni 81.), Pingel (Egho, 90.).

Hobro IK: Dakir, Klitten, Jensen, Jacobsen, Dietz, O. Klitten (Nielsen, 80.), Kristensen, Hyltoft (Hansen, 79.), Rasmussen (Pedersen, 79.), Andreasen (Sneftrup, 62.), Bruhn (Dorph, 90.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Hobro IK: Dietz (50.)

Tilskuere: 1.651