AC Horsens forlænger med David Kruse

04.06.2021 14:08

David Kruse bliver i AC Horsens til sommeren 2025.

AC Horsens har netop forlænget aftalen med midtbanetalentet David Kruse, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

David Kruse er central midtbanespiller og har opnået otte kampe for førsteholdet – heraf fem kampe i 3F Superligaen - og hans kontrakt stod først til at udløbe om godt et år, men han er blevet belønnet for at være inde i en fantastisk udvikling.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård er glad for, at endnu en akademispiller har gjort sig fortjent til en længere kontrakt i AC Horsens.

- Som klub og akademi har vi været igennem en rigtig god udvikling gennem længere tid, og det der er afgørende for et godt stykke arbejde, er blandt andet, at der er et slutprodukt – altså spillere der kan få en karriere. Vi var med til at udvikle Jeppe Kjær, der blev et stort navn og salg for klubben, og nu har vi Kruse på vej til et gennembrud i klubben. Han er et produkt af det gode arbejde, der er blevet lavet på Akademiet gennem årene, og det er en stor cadeau til Akademiet og David, at han har udviklet sig så godt, at han nu får en lang kontrakt. Han har fået lov til at snuse til fodbold på højt niveau, og det har uden tvivl givet ham mod på mere, og han er en spiller, der vil få rigtig meget spilletid i den kommende sæson, selvom han selvfølgelig også skal fokusere på at gøre sin uddannelse færdig næste sommer, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou glæder sig til at arbejde videre med Kruse, der står foran det helt store gennembrud.

- Kruse er en meget talentfuld spiller, som har gode kompetencer til den defensive og offensive midtbane. Han dækker store rum og er en klog og teknisk dygtig spiller, der har en god serv på dødbolde og afslutter godt fra distancen, og han har blandt andet har udviklet sig på erobringsspillet. Han har en rigtig skarp fodboldhjerne og tager store skridt fra kamp til kamp, fordi han er knivskarp i hovedet hele tiden og lærer hurtigt. Han kan allerede mange ting, og nu handler det om at løfte hans generelle niveau, så han kan blive en dominerende spiller på seniorniveau, hvilket han har alle muligheder for. Han har en fantastisk tilgang til livet som professionel fodboldspiller og er en rollemodel for vores akademispillere. Vi glæder os til at se hans udvikling i den kommende sæson, hvor der bliver meget mere spilletid til ham, lyder det fra Askou.

David Kruse spillede i Sole IF og Hedensted IF, inden han skiftede AC Horsens som U13-spiller, og han glæder sig til at fortsætte hos ”de gule”.

- AC Horsens er det rigtige sted for mig at etablere mig som seniorspiller, for jeg føler, at jeg er inde i en god udvikling, og det gode miljø på førsteholdet kan være med til at udvikle mig yderligere. Jeg skal have mere erfaring og suge læring til mig fra træning og kampe på højt niveau, og det kan jeg få i AC Horsens. Jeg har det godt i klubben og trives i truppen, og jeg skal være med til at presse mine holdkammerater til træning og også bidrage uden for banen, siger David Kruse.