AC Horsens forstærker sig med lynhurtige Santos

04.06.2021 14:07

Santos får nummer 18 og har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2024.

AC Horsens har forstærket truppen med tilgangen af Thomas Santos, der skifter fra Skive IK efter kontraktudløb den 30. juni 2021, og han har skrevet under på kontrakt frem til sommeren 2024.

AC Horsens’ sports- og talentchef Niels Erik Søndergård er glad for, at 22-årige Santos bliver en del af truppen på Langmarksvej.

- Thomas Santos er et produkt af Silkeborgs akademi, og han har været en del af et fint miljø i Skive gennem de seneste tre sæsoner, hvor han har spillet 80-90 kampe i 1. division og 2. division. Han er en spiller med et stort potentiale, som vi skal være med til at flytte til næste niveau i vores fuldtidsmiljø, og vi er glade for, at vi er lykkes med at tilknytte ham, for han er meget spændende, og vi har fulgt ham gennem lang tid, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at arbejde med Thomas Santos, der har potentiale til at blive en profil i AC Horsens.

- Thomas Santos har ekstraordinære spidskompetencer som blandt andet en ekstrem fart med og uden bold, og han har været en stor profil i Skive, hvor han har gjort ondt på de bedste hold i NordicBet Ligaen. Han kan både sætte chancer op og score mål på egen hånd, og han er en god dreng, der har gjort sig fortjent til at tage næste skridt i sin karriere. Han er en dygtig spiller, men han har stadig et stort udviklingspotentiale og mulighed for at nå et endnu højere niveau, og han skal være med til at løfte os op i Superligaen igen, siger Jens Berthel Askou.

Thomas Santos begyndte karrieren i Silkeborg KFUM og skiftede derefter til Silkeborg IF, inden karrieren fortsatte i Skive IK, og om kort tid skal han spille med AC Horsens-logoet på brystet.

- Jeg har valgt at blive en del af AC Horsens, fordi klubben kan være med til at udvikle mig meget mere som spiller. Her er der fuldtidssetup modsat Skive, hvor jeg også har udviklet mig rigtig godt, men jeg tror på, at jeg kan tage nogle ekstra skridt her, fortæller Thomas Santos.

Men hvad kan de gule fans egentlig forvente sig af ham?

- De kan forvente at se en rigtig hurtig spiller, som godt kan lide at drible og altid giver sig 100 procent, og jeg er kampafgørende med mine mål og assists. Målet er selvfølgelig at rykke op med det samme, og personligt skal jeg udvikle mig endnu mere og bygge på, og forhåbentlig kan jeg tage et skridt videre engang i fremtiden, lyder det fra Thomas Santos.

Han får nummer 18 i AC Horsens.