Janus Drachmann

Janus Drachmann vender hjem til AC Horsens

11.06.2021 12:00

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente midtbaneprofilen Janus Drachmann, der er blevet enig med OB om at ophæve kontrakten, og han skifter til ”de gule” med øjeblikkelig virkning på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

"Det betyder meget for alle i klubben og for Janus, at han kommer hjem"

Jens Berthel Askou

Janus Drachmann vender hjem til AC Horsens næsten 15 år efter, han fik sin debut den 23. august 2006, og han spillede sidste gang i den gule trøje den 6. juni 2015. Siden har karrieren bragt ham til SønderjyskE, FC Midtjylland og OB, og han er altså nu tilbage på Langmarksvej.

En ønskespiller

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård lægger ikke skjul på, at Janus Drachmann er en ønskespiller.

- Vi har haft et stort ønske om at hente en spiller med det rigtige DNA og solid erfaring til den opgave, vi står overfor, og tidligt i forløbet pegede vi Janus ud, og vi er glade for, at vi i samarbejde med OB har fundet frem til en løsning. Janus Drachmann er en kriger og en lederfigur, der har tilbragt mange sæsoner i AC Horsens og siden har haft en flot karriere, og han vender tilbage med stor sult efter at gøre en forskel. Vi er løbende i gang med at sammensætte en trup med en lidt yngre karakter, men vi kigger også på balancen i truppen, og her kommer Janus til at bidrage med sin rutine, erfaring, menneskelige og fodboldmæssige kvaliteter, siger Niels Erik Søndergård.

"Det føles som det helt rigtige nede i maven. Ringen bliver sluttet, og jeg er tilbage, hvor jeg fik min første start i seniorkarrieren."

Janus Drachmann