Lars Winde bliver målmandstræner i AC Horsens

25.06.2021 05:59

Peder Hansens afløser bliver Lars Winde, der senest har været målmandstræner i Esbjerg fB.

Den 16. juni 2021 kunne AC Horsens offentliggøre, at klubbens målmandstræner Peder Hansen havde valgt at stoppe hos ”de gule” for at følge med Brian Priske til belgiske Royal Antwerp FC.

Nu har hans afløser fundet, og AC Horsens’ nye målmandstræner bliver Lars Winde, der efter mange år i Esbjerg fB bliver en del af trænerteamet på Langmarksvej.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård har et indgående kendskab til Lars Winde, som han var med til at hente til Esbjerg fB fra AaB som målmand for 18 år siden, og han glæder sig til at genoptage samarbejdet med Winde.

- Da det var en realitet, at Peder Hansen skulle fortsætte sin karriere i Belgien, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle forsøge at hente Lars Winde til klubben. Jeg har kendt Winde gennem mange år, og han er en fagligt super dygtig træner og en top fyr, der passer perfekt ind i vores klub og værdier. Matej har haft et rigtig godt samarbejde og parløb med Peder Hansen, og Winde har en anden måde at gribe tingene an på, men der er ingen tvivl om, at Winde vil være med til at udvikle målmændene i førsteholdstruppen og på Akademiet yderligere. I forvejen har vi en dygtig ung målmandstræner på Akademiet i Rasmus Horup, der er godt på vej, og han vil få flere redskaber og lægge yderligere lag på sin udvikling som målmandstræner ved at læne sig op ad en erfaren mand som Lars Winde, fortæller Niels Erik Søndergård.

Lars Winde kender både Niels Erik Søndergård og Jens Berthel Askou fra tiden i Esbjerg fB, og han glæder sig til gensynet.

- Jeg har været en del af Esbjerg fB gennem 18 år, og når man ser tilbage på de seneste par år, så er det nok meget sundt med luftforandring. AC Horsens lå lige til højrebenet, for jeg kender Niels Erik Søndergård, og jeg kender AC Horsens som en ambitiøs klub, der altid har stået for hårdt arbejde. Det bliver spændende at komme til en anden klub og træne andre målmænd, og jeg glæder mig til at møde målmændene omkring førsteholdet og Akademiet og sætte mit præg på tingene. I Esbjerg har vi været vant til at have vores egne målmænd, og det kunne være fedt at være med til at udvikle egne målmænd til at spille på førsteholdet i AC Horsens, fortæller Lars Winde.