Løbetræning på CASA Arena Horsens

08.06.2021 13:45

35 børn lærte lidt teori og praksis om at løbe rigtigt og derved hurtigere.

Fodboldspillet bliver mere og mere specialiseret, og flere og flere eksperter kommer ind i fodboldverdenen med gode intentioner om at gøre spillet med den runde læderbold mere interessant.

Søndag formiddag havde AC Horsens indbudt alle Groundcollege- spillere ind på træningsbanerne på CASA Arena Horsens til teori og praksis om at blive bedre til at løbe rigtigt og derved hurtigere.

Omkring 35 drenge og piger mødte op og fik en spændende lektion af Søren og Carsten fra firmaet Seriøs og Specifik Træning.

Her lærte de om afsætsben, løb på forfod, intervalløb og konditionstræning.

Alle drenge og piger var godt trætte efter 90 minutters intens løbetræning, men alle var glade og tilfredse med alle de gode input, de havde fået under hele træningen.

- Det var sjovt at lave en fodboldtræning helt uden bold og med 100% fokus på løbestil og motivation for løb i fodbold. Det gav det helt rigtige fokus på selve løbet. Dagens øvelser kunne nemt implementeres i et almindeligt træningsprogram med 15 minutters fokus på løbestil en gang om ugen, siger Torben Knudsen, der er leder af INSERO Klubsamarbejdet og fortsætter:

- Vi vil med initiativet sætte fokus på specialisttræningen og kommer til i løbet af næste sæson at sætte lignende tiltag op på CASA Arena Horsens’ træningsbaner for at dygtiggøre de unge fodboldspillere samt deres trænere ude i klubberne”, lyder det fra Torben Knudsen.

Klik her for at læse mere om Seriøs og Specifik Træning.