Effektive HB Køge vandt på CASA Arena Horsens

23.07.2021 19:53

HB Køge sikrede sejren med to mål i 2. halvleg.

AC Horsens kom skidt fra land i NordicBet Ligaen med et 0-2 nederlag til HB Køge på CASA Arena Horsens.

Thomas Santos fik sin debut i den gule trøje, og der var comeback til både Marcus Bobjerg og Janus Drachmann, der også var en del af startopstillingen. Hjemvendte Tonny Brochmann kom på banen fra 2. halvlegs start.

Der var langt mellem chancerne i 1. halvleg, og det var småt med afslutninger, inden Casper Tengstedt lige før pausen tæmmede bolden med brystet i feltet, drejede rundt og trykkede af, men målmanden på plads. En god håndfuld minutter inden appellerede Muamer Brajanac for straffespark, da han blev skubbet i ryggen, men dommeren vinkede afværgende.

1. halvleg var kun 20 sekunder gammel, da Brajanac trykkede af efter stærkt forarbejde af Tengstedt, der erobrede bolden og satte tempo på. Gæsterne slap med skrækken og et hjørnespark.

HB Køge havde ikke haft en nævneværdig afslutning, før Pierre Larsen blev sendt i dybden efter en times spil. Han sprintede til baglinjen og tippede bolden over Bobjerg i målet.

I det 72. minut skar Tengstedt ind fra højresiden og nåede næsten helt ind til målet, inden han tippede bolden ind foran kassen. Bolden landede hos Rune Frantsen ved bageste stang, men hans aflevering blev clearet til hjørnespark.

AC Horsens pressede på for at udligne og fire minutter senere var Tengstedt på spil igen med en afslutning ved forreste stang, men målmanden nåede igen godt ned. Et minut senere fandt indskiftede Magnus Riisgaard Jensen Tonny Brochmann med en flot aflevering, og Brochmann tvang målmanden ud i fuld længde med sit skud fra distancen.

Fem minutter før tid lignede det en udligning, da David Kruse sendte en fremragende bold ind i feltet, og Magnus Riisgaard Jensen headede lige forbi mål. Kort efter havde Jannik Pohl bolden i nettet, men der blev fløjtet for offside.

I det 86. minut lukkede HB Køge kampen med det andet mål, da Marius Elvius sendte bolden i netmaskerne.

Magnus Riisgaard Jensen havde endnu et godt hovedstødsforsøg i overtiden, men målmanden reddede flot.

AC Horsens skal i kamp igen lørdag den 31. juli, når turen går til Fremad Amager.

AC Horsens – HB Køge 0-2 (0-0)
0-1 Pierre Larsen (60.)
0-2 Marius Elvius (86.)

AC Horsens: Bobjerg, Santos, Gomez (Riisgaard Jensen, 67.), Kiilerich, Ludwig, Frantsen, Gemmer, Drachmann (Kruse, 18.), Hlynsson (Brochmann, 46.), Brajanac (Pohl, 73.), Tengstedt.

HB Køge: Snorre, Flanagan, Cavnic, Marfelt, Jensen, Nielsen, Larsen (Seehusen, 90.), Jubril (Elvius, 51.), Thøgersen, Buch (Toftdahl, 90.), Nsungusi (Helsted, 78.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, HB Køge: Marfeldt (83.)

Tilskuere: 1.479.