The Long Field Road opbygning

The Long Field Road: ACH's nye pub

02.08.2021 09:47

Klubbens nye pub er blevet navngivet og åbner 6. august

Vi har modtaget en masse rigtig gode og sjove forslag fra jer alle sammen med bud på et navn til klubbens nye pub. Med jeres hjælp fik vi en masse idéer og input fra nogle af vores vigtigste spillere udenfor banen - nemlig vores fans.

Og nu til navngivningen. Det var i klubbens interesse at finde et navn, som gav en ægte følelse af et irsk/engelsk pubmiljø, og som samtidig har en historisk og nutidig betydning for AC Horsens - især den sidste del var vigtig for os.

The Long Field Road

Navnet er en hyldest til vores helt egen hovedvej, og en vej der har været en del af flere slagsange igennem vores fans historie - nemlig Langmarksvej.

Med inspiration i Irlands pubmiljø samt navne på gamle engelske fodboldstadions har navnet fået en klang, som vi er rigtig godt tilfredse med; The Long Field Road.

Tusind tak til alle vores fans, der er kommet med input til navnet. Vi har læst hver og en af jeres henvendelser, og håber I vil blive ved med at komme med input.

Stor åbningsdag på fredag

På fredag d. 6 august spiller vi hjemmebanekamp mod FC Helsingør, der tilmed bliver den første kamp i længere tid uden afstandskrav. I samme ombæring bliver det den helt store åbningsfest for The Long Field Road, hvor alle er inviteret med.

Vi slår dørene op fra kl. 16, hvor du kan varme op til aftenenes kamp sammen med en masse gule fans i fede omgivelser.

The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning
The Long Field Road opbygning

Udviklingen fortsætter

Selvom åbningsdagen allerede er på fredag, så er det ikke dagen, hvor alle detaljer og udsmykning står færdigt. Vi har stadig en vej at gå, før vi virkelig kan sætte et flueben ud fra dette projekt - og måske stopper processen egentlig aldrig.

Vi ønsker at The Long Field Road bliver et levende og dynamisk sted at være, og du kan derfor forvente, at vi bygger ovenpå oplevelsen i en længere periode ud i fremtiden.

Vi ses på fredag!