Sebastian Kattrup

AC Horsens forlænger med dygtige assistenter

22.09.2021 06:20

Sebastian Kattrup og Simon Sellerup har forlænget deres kontrakter og fortsætter som assistenter for henholdsvis U19 og U15.

AC Horsens har forlænget aftalerne med Sebastian Kattrup, der er assistenttræner for U19-holdet, og Simon Sellerup, der er assistent for U15-drengene.

Sebastian Kattrup blev en del af AC Horsens i sommeren 2020, og Simon Sellerup skiftede fra FC Horsens til AC Horsens i sommeren 2018.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at de begge fortsætter på Akademiet.

- Forlængelserne med Kattrup og Sellerup betyder, at vi bevarer kontinuiteten på de to årgange, og vi sikrer en høj kvalitet i vores trænermiljø, for både Kattrup og Sellerup bidrager meget både menneskeligt og fagligt, siger Niels Erik Søndergård.

Claus Troelsen er Head of Coaching I AC Horsens, og han er ofte på træningsbanen sammen med de to assistenter.

- Sebastian Kattrup er en ung træner, der bidrager med kvalitet og god faglig sparring omkring U19, og på det menneskelige niveau har han været med til at løfte niveauet på U19. Han er med til at sikre en god overgang fra U17 til U19, og det er blandt andet fordi, at han favner forskellige mennesketyper. Han er enormt fagligt kompetent og ser fodbold på en måde, der er med til at inspirere spillere og trænerr, og han er et hårdtarbejdende trænertalent, som vi er glade for at forlænge med. Han byder gerne ind med input til diskussioner og er vellidt i trænergruppen, siger Claus Troelsen og fortsætter:

- Simon Sellerup er også en af vores unge fremadstormende trænere, der har påbegyndt A-træneruddannelsen, og han er blevet flyttet ned på U15-liganiveau for at styrke U15-, U17-, og U19-årgangene. Vi skal have assistenttrænere, hvor vi dels rammer det rigtige fodboldfagligt og menneskeligt, og Simon Sellerup passer perfekt til at assistere Anders Wittorff. Han er videbegærlig og byder ind med det, han kan og skal, og det er med til at højne niveauet. Han er dygtig på træningsbanen og tydelig i sin kommunikation, lyder det fra Claus Troelsen.

Sebastian Kattrup er glad for, at han også skal være en del af trænermiljøet på CASA Arena Horsens de kommende to år.

- Det har været super fedt og meget lærerigt at være en del af AC Horsens og den udvikling, klubben er inde i. Det er spændende at arbejde med fodbold på professionelt plan, og jeg forventer, at det også bliver to rigtig spændende år, hvor udviklingen fortsætter. Jeg har lært rigtig meget af den første tid, og sådan er det, når man er en del af et miljø med rigtig dygtige specialister og trænere, siger Sebastian Kattrup.

Der er også glæde at spore hos Simon Sellerup, der som assistenttræner for U15-holdet var med til at besejre FC København med 2-1 i lørdags.

- Jeg havde et ønske om at komme ned på en af de yngre årgange for at bidrage til udvikling af den enkelte spiller, og det kan jeg gøre på U15. Jeg ved, hvad de møder ind til om et år qua min tid som assistenttræner for U17, hvor jeg har haft en god læremester i Mads Søvndal. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Anders Wittorff på U15, og det er fedt at være en del af et godt trænermiljø, siger Simon Sellerup.

Simon Sellerup