U19: Offday blev dyr i Odense

20.09.2021 14:17

OB besejrede "de gule" med 4-0.

AC Horsens’ U19-mandskab blev lørdag straffet hårdt for et par store fejl. Kampen startede allerede skidt for ”de gule”, da en opspilsfejl endte i en scoring til hjemmeholdet allerede efter 3 minutter, og gæsterne virkede shaky efter den frygtelige start. OB havde et par store tilbud, som heldigvis for gæsterne blev brændt.

Som 1. halvleg skred frem, kom gæsterne bedre med. Jashar sparkede på overliggeren, mens Enrico havde en fin mulighed, hvor afslutningen manglende kraft. Også Angelo fik en fin mulighed efter en rigtig god hjørnesparkskombination.

Efter den shaky start kom gæsterne fint tilbage, og den sidste del af 1. halvleg var gæsterne også det farligste hold. Desværre for ”de gule” kom de bagud 2-0 efter 2 minutter af 2. halvleg, da OB fikst fik spillet rundt om den gule defensiv.

Herefter blev kampen en uskøn affære, og hjemmeholdet var klart det mest afklarede hold, og formåede på den svære kunstbane at få spillet flest bolden dybt på gæsternes bagkæde, hvilket kastede nogle muligheder af sig.

3-0 scoringen kom efter et frispark, som blev sparket direkte ind, men 4-0 kom efter et noget tvivlsomt straffespark.

Vi fangede en skuffet cheftræner efter kampen:

- Vi må bare konstatere, at vi ikke er der i dag. Vi laver nogle voldsomme fejl ved flere af OB’s mål, og så kan man ikke få point i Odense. Vi taber også for mange dueller, og så formår vi ikke at tilpasse os en meget tør kunstbane, som næsten gjorde det umuligt at spille fodbold. Her var OB mere afklaret. Vi har leveret fine præstationer i starten af sæsonen, men i dag var en offday. Desværre. Vi må tilbage på træningsbanen, og så er vi klar til at tage revanche mod Lyngby, slutter Christian Hansen, som roste Luca og Imran for at være gæsternes bedste.

OB - AC Horsens 4-0 (1-0)
3’ - 1-0 - Jakob Breum
47’  - 2-0 - Charly Hornemann
78’ - 3-0 - Jakob Breum
89’ - 4-0 - Mathias Brems (straffespark)