Pohl nettede to gange i sejr over AGF

04.10.2021 14:36

AC Horsens vandt med 3-2 i Aarhus.

AC Horsens vandt med 3-2 over AGF i dagens reserveligakamp på Fredensvang, og det var med Jannik Pohl i rollen som dobbelt målscorer.

Jonas Kirkel gav AC Horsens en glimrende start, da han i det 19. minut bragte gæsterne foran, men AGF svarede igen med en udligning i det 32. minut.

Fem minutter senere scorede Pohl sit første mål til 2-1, og tre minutter senere nettede AC-angriberen igen til 3-1.

AGF reducerede efter knap en time, men tættere på kom værterne ikke.

AC Horsens leverede igen en bundsolid præstation og viste skarphed, når mulighederne opstod, og det skinnede langt væk, at spillerne ville hjem med en sejr.

Jannik Pohl og Mikkel Lassen var værd at fremhæve for fremragende præstationer i dag.

AC Horsens: Hoff, Lassen, Wagner, Gindeberg (Øhlenslæger, 46.), Santos (Gaarde, 46.), Kruse, Brochmann (Rosenberg, 87.), Kirkel, Qamili, Pohl (Beluli, 78.), Sigurdarson (Nehmé, 68.).