U19 hentede igen point på hjemmebane

19.10.2021 12:13

Angelo Nehmé scorede AC Horsens' mål i 1-1 kampen mod AaB.

AC Horsens’ U19-mandskab fik endnu engang point på kontoen, da holdet lørdag spillede 1-1 på hjemmebane mod AaB. Dermed er det kun FC København, som har slået U19-mandskabet på Langmarksvej, hvor Esbjerg er blevet slået 1-0, og Lyngby har måtte rejse fra Jylland med 1-1.

Hjemmeholdet startede kampen bedst, og Asbjørn Gaarde burde have bragt hjemmeholdet i front, da han allerede efter 2 minutter sparkede bolden over mål fra kort afstand på oplæg fra Angelo. På det efterfølgende hjørnespark løb bolden igennem gæsternes felt, men der var ingen i gul trøje, som fik sparket bolden i mål.

Det gjorde gæsterne til gengæld første gang, de besøgte hjemmeholdets straffesparksfelt, og Remy Osagie kunne sparke bolden ind bag hjemmeholdets stærke keeper Anders Hoff.

Det var to hold, som havde svært ved at få spillet til at flyde, og derfor var der mange dueller og uskønt spil denne lørdag. Lukas Wagner måtte to gange redde kastanjerne ud af ilden, mens Viktor Øhlenschlæger sparkede lige på keeperen.

Kort før pausefløjtet var Jashar Beluli tæt på at gøre det til 1-1, da han flot vendte rundt inde i feltet og sparkede på overliggeren, men tættere kom hjemmeholdet ikke på udligning i 1. halvleg.

Fra 2. halvlegs start var det dog hjemmeholdet, der tog teten, og de lagde et godt tryk på gæsterne. Og efter 64 minutter kom udligningen også, da Selius flot pressede AaB’s angriber til en fejl, hvorefter Joachim spillede Jashar fri, og han lagde bolden på tværs til Angelo som flot scorede til 1-1.

Herefter havde begge hold muligheden for sejr. Først sparkede Joachim Nielsen på stolpen efter flot opspil af hjemmeholdet, inden AaB med en dyb pasning sparkede bolden i sidenettet.

Derfor endte kampen 1-1, som cheftræner Christian Hansen efterfølgende gjorde status på:

- Det blev en uskøn kamp, hvor ingen af holdene fik deres spil i gang. Derfor blev det meget frem og tilbage, og der var mange dueller. Begge hold har en håndfuld muligheder, men uafgjort var helt fair, selvom jeg gerne havde set Joachim sparke os på 2-1, men vi sætter igen point på kontoen, og det er vi tilfredse med, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Vores defensiv med Hoff og Wagner i front var igen stærk, og nu skal vi arbejde lidt med den sidste finish foran mål, hvor vi lige mangler den sidste kvalitet. Chancer har vi nok af, så vi skal tilbage på træningsbanen og arbejde med den sidste kvalitet, for så ligger der endnu flere point og venter, slutter Hansen.

AC Horsens - AaB 1-1 (0-1)
6' - 0-1 - Remy Osagie Rasmussen (Oliver Ross)
64' - 1-1 - Angelo Nehme (Jashar Beluli)