Gult nederlag i Aarhus

03.11.2021 08:46

AGF vandt reserveligakampen med 4-0.

AC Horsens havde mange gule talenter med til gårsdagens reserveligakamp på Fredensvang, og de blev matchet godt mod et AGF-mandskab, der fortjent vandt kampen.

Gæsterne kunne ellers have fået en drømmestart efter et minuts spil, men Mikkel Lassen ramte overliggeren, og en håndfuld minutter senere opsnappede Jannik Pohl bolden efter en opspilsfejl, men keeperen var på plads.

Efter knap et kvarters spil måtte Anders Hoff vise sin høje klasse efter et spark helt oppe i hjørnet og et par minutter senere var en gul omstilling ved at give pote med afslutninger fra Pohl og Lassen.

Kampens første mål faldt i det 21. minut, da Gift Links flot firsttimede et indlæg i kassen.

Midt i 2. halvleg gik det lidt for hurtigt, da Frederik Tingager headede et hjørnespark i kassen i det 65. minut, og minuttet efter straffede Gift Links en opspilsfejl og scorede til 3-0.

Viktor Øhlenschlæger forsøgte sig med et godt skud i det 69. minut, men bolden strøg lige forbi.

I det 79. minut reddede Anders Hoff et straffespark fra Alexander Munksgaard, der dog var først over riposten og scorede til 4-0.

Mod slutningen af kampen var der flere store muligheder til ”de gule”, men hverken Angelo Nehmé, Jashar Beluli eller Agust Hlynsson kunne få bolden over stregen.

AC Horsens: Hoff, Wagner, Kiilerich (Lange, 46.), Stagaard (Gaarde, 72.), Santos (Øhlenschlæger, 46., Nielsen, 75.), Kruse, Hlynsson, Lassen, Tengstedt (Nehmé, 60.), Pohl, Beluli.