FC Nordsjælland fik revanche mod AC Horsens

28.10.2022 20:25

Gult 2-0 nederlag i Farum.

AC Horsens er en af to klubber, der har vundet over FC Nordsjælland i denne sæson, men fredag aften fik nordsjællænderne revanche med en 2-0 sejr.

For anden gang i træk fik AC Horsens en mareridtsstart, og der var kun spillet godt tre minutter, inden Mohammed Diomande spillede et-to med Nuamah og sendte bolden i kassen.

Værterne dominerede stort i 1. halvleg, og det førte til flere afslutninger og hjørnespark i det første kvarter.

Godt midtvejs i halvlegen måtte Matej Delac udgå med en skade, og i stedet blev Marcus Bobjerg sendt på banen.

2. halvleg var kun 26 sekunder gammel, da Andreas Schjelderup brændte en stor chance, men generelt kom AC Horsens meget bedre med i kampen i de sidste 45 minutter.

Faktisk var gæsterne inde i den bedste periode af kampen, da hjemmeholdet fik tildelt et straffespark, som Schjelderup sikkert scorede på i det 67. minut.

I det 77. minut blev det kun værre for AC Horsens, da James Gomez blev præsenteret for sit andet gule kort, og han måtte gå den tunge gang ned i omklædningsrummet. Efter VAR-gennemsyn blev det andet gule kort annulleret, og han blev i stedet hevet op af omklædningsrummet for at dommer Michael Tykgaard kunne give ham direkte rødt.

FC Nordsjælland scorede også til 3-0, men målet blev annulleret på grund af hånd på bolden.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 4. november klokken 19.00, når ”de gule” får besøg af Randers FC på Nordstern Arena Horsens. Til den kamp har Horsens Folkeblad inviteret hele Horsens til kamp. Klik her for at læse mere.

Onsdag den 9. november klokken 17.30 spiller AC Horsens mod Vejle Boldklub i Pokalen, og ”de gule” arrangerer udebanetur. I skrivende stund er der kommet så mange tilmeldinger, at tre busser er fyldt, og billetsalget fortsætter helt frem til kampdagen. Klik her for at købe billet.

FC Nordsjælland – AC Horsens 2-0 (1-0)
1-0 Mohammed Diomande (4.)
2-0 Andreas Schjelderup (67.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac (Bobjerg, 29.), Santos, Kiilerich (Gemmer, 69.), Gomez, Lassen, Musonda, Kruse (Drachmann, 46.), Opondo, Sigurdarson (Just, 69.), Jacobsen, Makienok (Qamili, 79.).

FC Nordsjælland: Hansen, Villadsen, Hansen (Bocha, 61.), Marxen, Frese, Christensen, Bidstrup (Walta, 90.), Diomande, Schjelderup (Nygren, 69.), Nuamah (Faghir, 90.), Ascone (Antman, 69.).

Advarsel, AC Horsens: Gomez (38.), Kiilerich (48.), Sigurdarson (57.)

Udvisning, AC Horsens: Gomez (80.)

Advarsel, FC Nordsjælland: Domande (45.)