Gemmer ser frem til mytisk sangaften

07.02.2022 18:24

Overrasker Tonny Brochmann positivt med sin sangstemme?

Der er efterhånden kun et par dage tilbage af træningslejren i Belek, og ”de gule” mangler at spille en træningskamp onsdag den 9. februar klokken 13.00 mod norske Sandnes Ulf.

Der er dog også et andet højdepunkt at se frem til, og det er den legendariske sangaften, som foregår den sidste aften i Tyrkiet.

- Den mytiske sangaften går ud på, at de nytilkomne skal finde en sang og synge ét minut af den, og så er der en jury, der vurderer den bedste og dårligste præstation. Sidste gang skulle tre af de dårligste synge en gang til, fordi de var så ringe. I år glæder jeg mig til at se Tonny Brochmann, og det er for at høre, hvor lavt hans niveau er. Jeg håber sådan set, at det er lavt, griner Jonas Gemmer.

I formiddag var han og resten af truppen ude at gå en tur, og så var de på træningsbanen i eftermiddag, hvor der blev gået til stålet i 16-17 graders varme og solskin.

I morgen eftermiddag har truppen fået fri.

- Vi er mange, der tager ind til Belek by for at gå lidt rundt og kigge, og så får vi lidt andet at spise end hotelbuffeten, der ellers er udmærket. Det er mega fedt at være så meget sammen, for vi kommer tættere på hinanden, og dem der lige er kommet eller dem der kom i sommer får endnu mere ud af det rent socialt. Det er rigtig godt for holdet, og vi hygger os med et spil kort, bordtennis eller laver lidt sjov med hinanden, lyder det fra Gemmer.