Stagaard glæder sig helt vildt til træningslejren

02.02.2022 19:30

Første rigtige træningslejr for AC Horsens' unge midterforsvarer.

AC Horsens’ ledere, trænere og spillere er landet godt i Tyrkiet, hvor den står på træningslejr den næste uges tid, og der bliver for alvor tid til at finpudse detaljer under bedre vejrforhold end herhjemme.

Bussen satte kursen mod Hamburg i morges klokken 06.45.

- Jeg havde sat vækkeuret til klokken 06.15 og nåede lige at få morgenmad, inden vi skulle med bussen, og jeg sov hele vejen til Hamburg. Vi havde en smule ventetid, men ellers gik turen fint, og vi er kommet godt frem, fortæller Tobias Stagaard.

De ankom til Tyrkiet onsdag aften, og han sidder og hygger i hotellobbyen, da vi fanger ham på mobilen.

- Jeg har fået et mega godt indtryk af hotellet. Der er et stort udvalg og masser af retter at vælge imellem i buffeten, og der er rigtig fin service. Det hele virker lækkert, lyder det fra Stagaard.

Vejrguderne er dog ikke synderligt venligt stemt.

- Lige nu lyner og regner det, og det skal vist også regne i morgen, men derefter melder de sol og godt vejr med en temperatur omkring 15-16 grader, fortæller Tobias Stagaard.

Han bor på værelse med Marcus Bobjerg og ser frem til en uge i Tyrkiet.

- Jeg glæder mig helt vildt til min første rigtige træningslejr med den her gruppe. Det bliver godt både socialt og sportsligt, lyder det med begejstring fra AC Horsens’ unge midterforsvarer.