Fantastisk gult comeback i medrivende drama

13.05.2022 17:52

AC Horsens hentede FC Helsingørs 3-1 føring.

For anden uge i træk leverede tilskuerne en fantastisk ramme om en hjemmekamp på CASA Arena Horsens, og fanafsnittet har vel aldrig været i bedre form – fremragende!

AC Horsens var bagud 0-1, 1-2 og 1-3, men ”de gule” viste fantastisk moral og hentede alle føringer. Det sluttede 3-3, og dermed holder AC Horsens afstanden på to point ned til FC Helsingør på tredjepladsen.

Hjemmeholdets spillere kom som skudt ud af en kanon, da dommeren fløjtede kampen i gang, og der var optræk til flere farlige angreb, men gæsterne slap med skrækken. Stik mod spil og chancer var det i stedet Oliver Drost, der udnyttede en fejl i den gule defensiv.

Gæsternes glæde varede dog kun i fire minutter, før der blev bragt balance i regnskabet, og det var hyperfarlige Magnus Riisgaard Jensen, der slog til igen. Jonas Gemmer sendte et indlæg ind med venstreskøjten, og bolden landede hos Riisgaard Jensen, som sikkert sendte den i netmaskerne.

Oliver Drost scorede sit andet mål i det 36. minut, og Oliver Kjærgaard øgede til 3-1 i det 53. minut.

AC Horsens blev ved med at arbejde hårdt, og det gav bonus i det 72. minut, da Casper Tengstedt fandt Magnus Riisgaard Jensen i feltet, og han viste fint overblik ved at spille Aron Sigurdarson fri i feltet. Den teknisk stærke islænding tog et træk og reducerede til 2-3.

Stadion var på kogepunktet, og det blev ikke mindre to minutter før tid, da Casper Tengstedt udlignede til 3-3. Lubambo Musonda fyrede på kassen, og Tengstedt dirigerede bolden ind i netmaskerne.

Fantastisk moral og comeback af ”de gule” på en dag, hvor ikke alt lykkedes.

AC Horsens arrangerer bustur til de kommende udekampe mod Nykøbing FC onsdag den 18. maj og FC Fredericia mandag den 23. maj, og alle sæsonkortholdere er inviteret med. Klik her for at læse mere.

AC Horsens runder sæsonen af med hjemmekampen mod Hvidovre IF søndag den 29. maj klokken 13.30.

AC Horsens – FC Helsingør 3-3 (1-2)
0-1 Oliver Drost (18.)
1-1 Magnus Risgaard Jensen (22.)
1-2 Oliver Drost (36.)
1-3 Oliver Kjærgaard (53.)
2-3 Aron Sigurdarson (72.)
3-3 Casper Tengstedt (88.)

AC Horsens: Delac, Santos, Kiilerich, Gomez, Musonda, Sigurdarson, Gemmer (Tengstedt, 63.), Kruse, Opondo, Jacobsen (Qamili, 78.), Riisgaard Jensen.

FC Helsingør: Geertsen (21.), Hansen (72.), Christensen (72.), Norouzi (74.)

Advarsel, AC Horsens: Gemmer (21.)

Advarsel, FC Helsingør: Mielitz, Knudsen, Geertsen, Hansen, Mouritsen, Just (Lange, 78.), Christensen, Norouzi, McCowatt (Kjærgaard, 46.), Adamsen (Rejnhold, 84.), Drost (Munksgaard, 62.)