Akademiet rundede sæsonen af med prisuddelinger, socialt samvær og lækker mad

16.06.2022 15:35

Lukas Wagner blev kåret til årets akademispiller.

I 2019 blev der for første gang taget initiativ til at sætte punktum for sæsonen på Akademiet med en afslutningsfest, og det blev så stor en succes, at det skulle have været en tradition, men det satte COVID-19 en stopper for.

Efter en pause i 2020 og 2021 var samtlige talenter, forældre, ledere og trænere fra U13-U19 inviteret til afslutningsfest i Insero Atrium søndag den 12. juni, og der var flot opbakning fra omkring 160 deltagere.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård og Head of Coaching Claus Troelsen gennemgik sæsonen, der overordnet set er meget positiv, og de fortalte blandt andet om de mange områder på Akademiet, der er blevet forbedret.

- Vi er blevet mere konkurrencedygtige på resultater, og så har vi virkelig udviklet os både individuelt og som hold på de forskellige årgange. Det er positivt, at vi har mange spillere med omkring førsteholdets træning, og at flere talenter har fået officielle kampe for førsteholdet, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Der er rigtig meget fremgang på Akademiet, men der er selvfølgelig altid forbedringsmuligheder og udviklingspunkter, og dem fik vi også italesat. Alt i alt kan vi se tilbage på et år, hvor vi endnu engang har rykket os markant, lyder det fra Claus Troelsen.

Der blev delt priser ud, og Lukas Wagner blev kåret til årets akademispiller. For de enkelte årgange blev følgende spillere kåret:

U13: Magne Bjerregaard

U14: Oscar Mandrup

U15: Albert Lodberg

U17: Mathias Hørdum

U19: Selius Gindeberg

Det er planen at fortsætte den gode tradition med at runde sæsonen af med en afslutningsfest.

- Det er bestemt noget, vi gerne vil gentage, for det er en god og hyggelig dag med prisuddeling, socialt samvær og lækker mad lavet af Helle fra HfS-Caféen, slutter Claus Troelsen.