Sæsonkort i AC Horsens - Hvorfor?

Ændring af alle sæsonkort i AC Horsens til sommer

19.01.2023 12:00

Vi har samlet alt, der er vigtigt at vide for dig som sæsonkortholder, samt info omkring prisændringer og fordele.

Vores sæsonkort er et traditionsrigt produkt, hvor vi har mange, faste kortholdere, der har været en del af klubben i mange år - og også mange med sin helt egen, faste plads på stadion.

Alt det kommer vi ikke til at ændre på. Men vi er nu et sted som klub, hvor vi er klar til at tilbyde flere muligheder og mere flexibilitet blandt vores fans.

Når vi rammer juli, i starten af sæson 23/24, så ændres vores sæsonkort nemlig.

 

Sæsonkort med fast plads bliver til Sæsonkort Plus.

Har du i dag et sæsonkort til Nordtribunen med en fast plads, så ændres dit sæsonkort til Sæsonkort Plus. For dig betyder det nye sæsonkortkoncept ikke så meget - vi har holdt de samme fordele til dig, som du oplever i dag, og dit abonnement vil fortsætte, uden du behøver at foretage dig noget.

Men vi må være ærlige med dig.

Sæsonkort Plus kommer til at koste 99 kr./mdr. for voksne, 79 kr./mdr. for studerende og pensionister og 40 kr./mdr. for børn. Dvs. du vil opleve en prisstigning på 20 kr./mdr.

En prisstigning er altid ubelejlig. Dog kan vi med glæde gøre opmærksom på, at pengene går direkte til vores fantastiske samarbejdsklubber via KICK-BACK - og ellers til AC Horsens' klubkasse.

Men til dig som ønsker at fortsætte på de tidligere priser, så har vi lavet et helt nyt produkt: Sæsonkort Basis.

 

Sæsonkort Basis

Sæsonkort Basis er for dig, som ønsker at komme ind på Nordstern Arena Horsens og mærke stemningen, når 'de gule' spiller helt uden at skulle forholde sig til andet.

Du kan stadig sende dit sæsonkort til en ven, og du har stadig mulighed for at deltage i vores KICK-BACK koncept, der sender penge ud til samarbejdsklubberne i lokalområdet.

Har du i dag et sæsonkort til en unummeret plads på Nordtribunen, så vil dit sæsonkort blive til Sæsonkort Basis.

Du kan få et fuldt overblik over de forskellige fordele og niveauer her:

Sæsonkort fordele niveau

Hvad er Sæsonkort Premium?

Ligesom vi ønsker at tilbyde et produkt som Sæsonkort Basis, så ønsker vi også at give vores sæsonkortholdere muligheden for at opgradere til den bedst mulige oplevelse på Nordstern Arena Horsens.

Vi kan ikke fortælle meget endnu, om hvad Sæsonkort Premium kommer til at indeholde. Men vi kan godt afsløre, at du får nogle fordele ud over det sædvandlige, som er til at mærke og få øje på.

Vi glæder os virkelig meget til at kunne fortælle meget mere om dette projekt, og vi vender tilbage til sommer med mere info!