Aron Sigurdarson vs AGF

AC Horsens fuldendte comeback i den sidste træningskamp

11.02.2023 15:25

Anders K. Jacobsen og Aron Sigurdarson scorede målene i 2-1 sejren over Kalmar FF.

AC Horsens spillede opstartens sidste træningskamp lørdag eftermiddag, og det sluttede med en 2-1 sejr til ”de gule”.

Dermed er AC Horsens ubesejret i opstartens træningskampe, og spillerne er klar til forårspremieren i Brøndby søndag den 19. februar.

Kalmar FF bragte sig foran efter godt en halv times spil, men AC Horsens udlignede i det 47. minut, da Anders K. Jacobsen scorede sikkert på straffespark, efter at en Kalmar-spiller havde hånden på bolden.

Herefter fulgte en periode, hvor begge hold havde muligheder, men AC Horsens’ Aron Sigurdarson var skarpest, da han scorede til 2-1 i forbindelse med et hjørnespark. Magnus Riisgaard Jensen blev noteret for assisten.

Det var en meget lige kamp uden ret mange store målchancer, og Kalmar FF var bedst i 1. halvleg, mens AC Horsens var bedst i 2. halvleg, hvor presspillet sad i skabet.

Skal du med til udekampen i Brøndby? Læs mere her.

AC Horsens: Brolin, Buus (Just, 46.), Riisgaard Jensen, Kiilerich, Gomez (Lassen, 46.), Musonda, Gemmer (Sigurdarson, 70.), Kruse (Drachmann, 46.), Santos, Jacobsen, Opondo (Iyede, 84.).