AC Horsens og hummel præsenterer hjemmebanetrøje

21.02.2023 10:39

AC Horsens nye spillertrøje er produceret af recycle polyester, som er lavet af genbrugsplast.

På søndag den 26. februar klokken 14.00 spiller AC Horsens mod Viborg F.F. på Nordstern Arena Horsens, og når James Gomez, Moses Opondo, Anders K. Jacobsen og de andre AC Horsens-spillere skal i kamp bliver det i nye, flotte hjemmebanetrøjer.

AC Horsens har i over 44 år haft et fantastisk samarbejde med klubbens tøjpartner hummel, og det er også i tæt samarbejde med hummel, at den gule trøje er blevet en realitet.

- Som virksomhed er vi tilhængere af at handle ansvarligt. For hummel betyder Company Karma, at det, man giver ud, får man tilbage. Vi forpligter os til at drive vores virksomhed og samtidig gøre endnu flere gode ting ude i verden. Det er vores mission. Gennem People, Planet & Purpose (mennesker, klode og formål) bestræber vi os på at vokse og handle i en mere bæredygtig retning – med målet om at skabe forandring og bane vej for en bedre fremtid. For kloden såvel som for mennesker, siger Karsten Heilskov, der er teamsport account manager hos hummel.

Fansene har haft stor indflydelse på designet af trøjen, for AC Horsens lagde en afstemning ud på klubbens SoMe-kanaler for knap et år siden, og den nye gule trøje kommer til at ligge tæt op af det design.

På søndag klokken 11.30 er AC Horsens’ sæsonkortholdere inviteret til AC Inside, hvor de kommer helt ind bag kulisserne på en kampdag, og de får helt eksklusivt mulighed for at købe den nye trøje som de allerførste. Klik her for at læse mere om AC Inside.

Trøjen sælges til publikum på Nordstern Arena Horsens på søndag, når dørene åbner klokken 13.00, og prisen er 600 kroner for voksne og 500 kroner for børn. Størrelserne er fra 4 år og til XXXXL, og trøjesalget foregår i HfS-Caféen.

Fra mandag den 27. februar kan man købe trøjen på sport24.dk.