Spillere hylder fans

Opbakningen kan blive afgørende i forårssæsonen

07.02.2023 16:37

Allerede nu er der mulighed for at købe billet til forårspremieren i Brøndby samt de to hjemmekampe mod Viborg F.F. og FC København.

AC Horsens har været i gang med opstarten i en måneds tid, og der resterer blot en enkelt træningskamp, inden forårssæsonen sparkes i gang med et brag af en kamp på Brøndby Stadion.

Der venter et hæsblæsende forår, hvor de resterende fem runder af grundspillet i første omgang skal spilles, og derefter venter et spændende slutspil.

Allerede nu er der mulighed for at købe adgang til udebaneturen til Brøndby søndag den 19. februar – læs mere her.

Billetsalget til hjemmekampene mod Viborg F.F søndag den 26. februar klokken 14.00 og FC København søndag den 12. marts klokken 16.00 er i fuld gang. Klik her for at købe billet til de to kampe.

AC Horsens fortsætter naturligvis med at sælge sæsonkort på abonnement – klik her for at læse om fordelene.

”De gule” har været forrygende på Nordstern Arena Horsens i denne sæson, hvor det er blevet til fem sejre, tre uafgjorte og blot et enkelt nederlag, og det er sket i samarbejde med et fantastisk hjemmepublikum, der flere gange har gjort den gule hjemmebane elektrisk. Stemningsafsnittet har været i særklasse, og hvem husker ikke stemningen i 3-3 kampen mod FC Midtjylland, 2-1 sejren over AGF eller 5-1 sejren over Randers FC?