Edmilson Santos til AC Horsens

AC Horsens tilknytter offensive Santos

20.07.2023 05:31

Edmilson Santos har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2024.

Lynhurtige Edmilson Santos har efterhånden trænet med AC Horsens i et par uger, og det har netop udmøntet sig i en kontrakt frem til sommeren 2024.

Cheftræner Joakim Persson kender ”Edy” fra Varbergs BoIS FC, hvor han var til prøvetræning i en periode, inden Persson skiftede til AC Horsens.

Edmilson Santos er oprindeligt fra det lille vestafrikanske land Guinea-Bissau, men kom i en tidlig alder til Portugal, hvor han blev en del af akademiet hos storklubben Sporting CP. Siden har han prøvet kræfter med spansk fodbold i de lavere divisioner.

- ”Edy” har imponeret os de seneste uger med sine offensive færdigheder, driblinger og hurtige fødder, og der er ingen tvivl om, at han er en spændende spiller, som vi ser frem til at udvikle yderligere. Han skal selvfølgelig vænne sig til tingene, men han har allerede taget store skridt i vores gode miljø, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Edmilson Santos trives godt i AC Horsens, og han glæder sig til at tage næste step i karrieren.

- Jeg lærte Joakim Persson at kende efter min prøvetræning i Varbergs BoIS FC, og jeg kan godt lide ham som træner og person, og han rådede mig til at prøvetræne i AC Horsens. Det foregår meget professionelt i klubben, hvor jeg har gode holdkammerater, som jeg glæder mig til at lære endnu bedre at kende. Jeg vil beskrive mig selv som hurtig, god med bolden og god en mod en, og så er jeg god til at læse spillet og træffe de rigtige beslutninger, lyder det fra Edmilson Santos.