AC Horsens henter forsvarsgeneral i svensk fodbold

30.08.2023 11:00

29-årige Oliver Stanisic er købt fri af Varbergs BoIS FC, og han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens har forstærket truppen med købet af Oliver Stanisic, der har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Den 195 centimeter høje midtstopper har været en profil for Varbergs BoIS FC gennem de seneste sæsoner, og sportschef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos ”de gule” på Langmarksvej.

- Vi har efter en rigtig god dialog med Varbergs BoIS FC forstærket os med Oliver Stanisic, der er en moden og rutineret midterforsvarer, og han får en betydningsfuld rolle på og uden for banen hos os. Han er fysisk stærk, forudseende i sit spil og god med bolden, og det er selvfølgelig en stor fordel, at Joakim Persson kender ham på og uden for banen, siger Niels Erik Søndergård.

Oliver Stanisic er fuldstændig fit for fight og var i kamp så sent som for en uge siden, og han glæder sig til at tage hul på tilværelsen i AC Horsens.

- Da jeg hørte om AC Horsens’ konkrete interesse for mig, tjekkede jeg op på klubben, og det blev hurtigt interessant for mig. Jeg bliver genforenet med min tidligere træner, som jeg havde en fantastisk tid sammen med gennem tre år, og jeg kender hans måde at spille på. Hovedformålet og topprioriteringen er at hjælpe AC Horsens tilbage i 3F Superligaen, siger Oliver Stanisic.