Truppen mod HB Køge

04.08.2023 08:05

AC Horsens møder HB Køge på Nordstern Arena Horsens fredag den 4. august klokken 19.00.

For første gang i sæsonen spiller AC Horsens på hjemmebane, når ”de gule” tager imod HB Køge fredag aften.

HB Køge har imponeret i de første to runder, hvor det er blevet til to sejre og en førsteplads i tabellen, og Mike Jensen og co. kommer til Horsens med masser af selvtillid.

Der er også stor tro på tingene i den gule lejr, selvom sæsonens første point endnu ikke er blevet sat ind på kontoen, for der bliver arbejdet godt og målrettet på træningsbanen, hvor de mange nye spillere og Joakim Persson har fået endnu en uge til at skærpe tingene.

Han skal for første gang stå i spidsen for sit mandskab på Nordstern Arena Horsens, og det skal være tydeligt, at AC Horsens er på hjemmebane.

- Det er vores hjemmebane, og vi skal spille med fuld power, god attitude, og vi skal frem på banen. Vi skal respektere modstanderne og må ikke være naive, men spillet skal foregå på deres banehalvdel. Vi bestemmer her, løber de meter der skal til og gør det sammen. Vi skal kontrollere kampene på hjemmebane, slutter Joakim Persson.

AC Horsens har etableret en permanent fanzone bag Nordtribunen, og den får debut i aften, når den åbner to timer før kampstart. Her vil der være mange aktiviteter for fans i alle aldre, så kom i god tid og hyg med vennerne på pannabanen, i ølbowling eller prøv nogle af andre aktiviteter. Det er også i fanzonen, at to AC Horsens-spillere kigger forbi for at skrive autografer senest 10 minutter efter slutfløjtet.

1. Matej Delac
4. Malte Kiilerich
6. Moses Opondo
7. Jakob Ankersen
8. Albert Ejupi
9. Anders K. Jacobsen
10. Frederik Heiselberg
11. Aron Sigurdarson
15. Jacob Buus
16. Edmilson Santos
17. Mikkel Lassen
18. Frederik Kristensen
20. Søren Reese
22. Angelo Nehmé
23. David Kruse
27. Elijah Just
28. Alagie Saine
29. Jashar Beluli
30. Marcus Bobjerg
33. Alexander Ludwig

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet, kan du købe en her. Husk at du kan scanne den direkte fra din smartphone.

Der er også mulighed for at købe sæsonkort fra kun 69 kroner om måneden.