Tre gule point og kæmpe forløsning i Hobro

15.09.2023 18:12

Anders K. Jacobsen blev matchvinder, da AC Horsens hentede sæsonens første udesejr.

Glæden og forløsningen var stor, da AC Horsens hentede en sejr over Hobro IK på et mål af Anders K. Jacobsen dybt inde i overtiden.

AC Horsens åbnede kampen godt, og spillet foregik på værternes banehalvdel i de første 10-12 minutter. Det gav en mulighed til Jakob Ankersen i det niende minut, da han klappede en returbold lige forbi stolpen.

Værterne kom frem til en stor chance i det 13. minut, da Brajanac skar ind i banen i venstre side og trykkede af. Matej Delac reddede skuddet og gav en retur, som Frederik Mortensen var først over, men han sendte det store tilbud forbi mål.

Herefter bølgede spillet mere frem og tilbage, og ingen af holdene var for alvor tæt på at score inden pausen.

Efter en times spil rykkede Jacob Buus på det rigtige tidspunkt og modtog en fin stikning fra Frederik Heiselberg, men keeperen reddede skuddet fra Buus.

Gæsterne pressede godt på mod slutningen af kampen og havde mere kvalitet end hjemmeholdet, og det var tæt på at give bonus i det 87. minut, da Anders K. Jacobsen sendte bolden mod mål, men målmanden var på plads. Det glimrende forarbejde stod Jacob Buus og Moses Opondo for.

Kampens afgørelse faldt dybt inde i overtiden, da Aron Sigurdarson sendte et hjørnespark ind i panden på Alagie Saine, der snittede bolden videre til bageste stang, hvor Anders K. Jacobsen stak målnæsen frem og blev matchvinder til stor jubel for de mange medrejsende AC Horsens-fans, der gennem hele kampen støttede holdet på flotteste vis.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på lørdag den 23. september klokken 13.00, når Vendsyssel FF gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

”De gule” hylder de danske veteraner i forbindelse med lørdagens hjemmekamp. Læs mere om det her.

Hobro IK – AC Horsens 0-1 (0-0)
0-1 Anders K. Jacobsen (90.)

AC Horsens: Delac, Buus, Saine, Stanisic, Reese, Ekeroth, Ejupi, Santos (Just, 68.), Ankersen (Opondo, 85.), Heiselberg, (Jacobsen, 62.) Larsen (Sigurdarson, 68.).

Hobro IK: Fischer, Klitten, Jensen, Bøge, Nielsen, Klitten (Overgaard, 90.), Klitten, Mortensen, Freundlich (Yoda, 81.), Rasmussen (Hørby, 81.), Skjellerup (Compaoré, 71.), Brajanac (Boye, 90.)

Advarsel, AC Horsens: Ejupi (74.)

Advarsel, Hobro IK: Nielsen (49.)

Dommer: Jakob Stusgaard Kobberrød