AC Horsens hentede den tredje sejr i træk

20.10.2024 13:35

Sebastian Pingel og Emil Frederiksen scorede målene i 2-1 sejren over Hvidovre IF.

Det gule hjemmehold fik en drømmestart, da Sebastian Pingel allerede efter en håndfuld minutter satte sidste fod på et fremragende angreb.

Emil Frederiksen viste glimrende overblik, da han fandt Julius Madsen i venstre side, og han spillede elegant bolden ind til Pingel, der ikke svigtede foran kassen.

Efter 10 minutter var gæsterne tæt på at udligne, men Fredrik Krogstads skud prellede af på stolpen. Tre minutter senere måtte Matej Delac ud i fuld længde for at redde Jagvir Singhs skud.

I den anden ende slap Karikari igennem, men hans skud landede i sidenettet, og Mikkel Kallesøe var tæt på at score et fremragende mål, da han brød bolden og satte gang i en omstilling. Han afsluttede selv ved at dreje bolden på indersiden af stolpen.

De gode offensive takter fortsatte i 2. halvleg, og Karikari burde have scoret allerede efter et par minutter, og det samme gjaldt Emil Frederiksen på returen. Kort efter var der dømt skydetelt med flere gule afslutninger, men Hvidovre slap med skrækken.

Emil Frederiksen har scoret fra noget, der minder om midterlinjen et par gange, da han spillede i Holland, og søndag eftermiddag gjorde han det igen, da han sig, at Hvidovre-keeperen var ude af sit mål – 2-0.

Glæden varede dog kun i få sekunder, for så havde Andreas Smed reduceret på et hovedstød.

Efter en time afsluttede Kwaku Karikari et mønsterangreb ved at sende bolden forbi målet.

Sejren til AC Horsens kan der ikke pilles ved, og for tredje kamp i træk sætter ”de gule” tre point ind på kontoen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 25. oktober, når det gælder udekampen mod Hillerød på Right to Dream Park, og ”de gule” arrangerer udebanetur. Klik her for at læse mere om turen.

Næste hjemmekamp er fredag den 1. november, når B.93 gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til den kamp.

AC Horsens – Hvidovre IF 2-1 (1-0)
1-0 Sebastian Pingel (5.)
2-0 Emil Frederiksen (53.)
2-1 Andreas Smed (54.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe, Hausner, Kolskogen, Christ, Lusavec, Juul Christensen (Herdonsson, 69.), Frederiksen (Egho, 89.), Madsen, Karikari (Kjærgaard, 63.), Pingel.

Hvidovre IF: Djukic, Spelmann (Makienok, 57.), Olsen, Stenderup, Iljazovski, Clausen, Krogstad (Gemmer, 86.), Jacobsen (Fredslund, 86.), Singh (Adjei-Broni, 68.), Høgh, Smed.

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Hvidovre IF: Ingen.