AC Horsens fik en sløj start på kvalifikationsspillet

01.04.2024 15:27

”De gule” kunne ikke følge op på de gode takter i 1. halvleg, og måtte indkassere et 0-5 nederlag.

AC Horsens fik en god start på dagens kamp i Køge, og i det 13. minut fandt Jashar Beluli Elijah Just med en fremragende stikning i dybden. Newzealænderen sprintede fra alt og alle, og det var kun et skub i ryggen, der kunne stoppe ham. Det lignede et klokkeklart rødt kort til værterne, men dommeren vinkede afværgende.

I det 21. minut lignede Simon Becher kampens første målscorer, da målmanden var langt ude af sit mål, men amerikanerens lob landede på den forkerte side af stolpen.

I stedet scorede Mike Jensen på værternes første mulighed i kampen, da han firsttimede bolden i nettet tre minutter senere.

Angelo Nehmé fik en god mulighed for at udligne efter en halv times spil, men hans skud blev reddet på stregen. Efterfølgende headede Simon Becher på træværket, og to minutter senere måtte målmanden give en retur på hans hovedstød, men der var desværre ingen gule spillere til at følge op foran kassen.
Efter en times spil hakkede Casper Jørgensen bolden i mål via overliggeren til 2-0, og seks minutter senere scorede Erkan Semovski i det lange hjørne til 3-0.

Jafar Arias blev dobbeltmålscorer til 4-0 og 5-0.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 5. april klokken 19.00, når Hillerød gæster Nordstern Arena Horsens. Sammen med Hybel har AC Horsens sikret fri adgang til hjemmekampene i resten af sæsonen. Klik her for at læse mere.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

HB Køge – AC Horsens 5-0 (1-0)
1-0 Mike Jensen (24.)
2-0 Casper Jørgensen (60.)
3-0 Erkan Semovski (67.)
4-0 Jafar Arias (74.)
5-0 Jafar Arias (79.)

AC Horsens: Delac, Lassen, Ludwig, Reese (Mugisha ,79.), Roslyng (Saine, 79.), Madsen, Opondo (Toftegaard, 70.), Nehmé (Ekeroth, 60.), Beluli (Ankersen, 70.), Just, Becher.

HB Køge: Bayrak, Jørgensen, Gudmann (Madsen, 80.), Hald (Jakobsen, 46.), Larsen, Jensen, Seehusen, Culhaci (Bayrak, 80.), Rothmann (Semovski, 44.), Arias, Tue (Jakobsen, 74.).

Advarsel, AC Horsens: Madsen (22.), Roslyng (33.), Just (51.), Delac (78.)