Alliancen fanklub

Alliancen bliver en officiel fanklub

16.04.2024 13:13

Stemningstribunen har været igennem en kæmpe udvikling de seneste par år, og det ender nu ud i en officiel fanklub: Alliancen!

Igennem den seneste tid har fangrupperingen, Alliancen, stået på tribunen og bidraget til at Nordstern Arena Horsens bliver levende under vores hjemmekampe.

Vi er nu klar til at tage næste skridt ved at gøre Alliancen til en officiel fanklub i AC Horsens.

 

Hvad betyder det så?

Den helt store forskel for Alliancen bliver, at det nu er muligt at blive medlem, og at vi i samarbejde mellem klub og fanklub, kan lave officielt Alliancen-merchandise, samt give fordele på stadion til medlemmer.

Vi vil gerne belønne de mest trofaste fans på stemnignsafsnittet. Derfor vil medlemmer af Alliancen få fordele, som vi også tilbyder til en anden gruppering af loyale fans - nemlig vores sæsonkortholdere.

 

Medlemskab og fordele

Som medlem i Alliancen er du med til at støtte fanaktiviteter i Horsens. Et medlemskab koster 25 kr. om måneden, hvor hele beløbet går ubeskåret til fanklubben. Her vil pengene blive brugt på bl.a. TIFOs, fanarrangementer, udarbejdelse af nyt Alliancen-merchandise og på at udbrede fankulturen i Horsens.

Som medlem får du følgende fordele ved AC Horsens:

  • 10 kr. rabat på drikkevarer som øl / sodavand / shaker / mokaï i stemningsafsnittet
  • 10% rabat på udebaneture.
  • 10% rabat på Alliancen-merch købt på stadion.
  • Invitation til eksklusive Alliancen-arrangementer 2 gangen årligt.
  • Invitation til AC Inside (se tidligere AC Inside her)

Et medlemskab af fanklubben Alliancen giver ikke automatisk adgang til stemningsafsnittet. Her skal man stadig huske at hente en billet.

Klik her for at blive medlem af Alliancen.