Martin Retov genforenes med Jimmy Brinksby i AC Horsens

28.03.2024 16:08

Jimmy Brinksby bliver assistenttræner i AC Horsens og har skrevet under på en fireårig kontrakt.

AC Horsens kunne tidligere på måneden offentliggøre Martin Retov som klubbens nye cheftræner fra sommer, og han får selskab af Jimmy Brinksby, der har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2028.

Jimmy Brinksby er i øjeblikket talentchef i Næstved Boldklub, og han har en fortid som chefanalytiker for det danske U21-landshold.

Han kender Martin Retov fra tiden som chefanalytiker i Brøndby IF, og han glæder sig til at genoptage samarbejdet.

- Jeg synes, AC Horsens er i gang med et vildt spændende projekt, og jeg har en meget god mavefornemmelse efter at have talt med Bill Binnie, Kristian Nielsen og Martin Retov. De har spændende planer med klubben, og det vil jeg gerne være en del af – om ikke fra dag ét – så fra dag to, hvor AC Horsens skal løftes op til at være en fast bestanddel af Superligaen. Det har selvfølgelig også trukket i mig, at jeg har fået mulighed for at arbejde med Martin igen, for vi kender hinanden godt og tænker fodbold på samme måde. Vi har hver vores spidskompetencer og supplerer hinanden godt, siger Jimmy Brinksby.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at Brinksby bliver en del af det gule trænerteam.

- Martin Retov har peget på Jimmy Brinksby som assistenttræner, og der er ingen tvivl om, at han med sine menneskelige og fodboldfaglige kvaliteter bliver en kompetent del af vores trænerstab, hvor vi i forvejen har mange stærke ressourcer, siger Kristian Nielsen.

Jimmy Brinksby tiltræder til sommer sammen med Martin Retov.