Nehmés sene mål sikrede AC Horsens point

19.04.2024 17:41

Angelo Nehmé udlignede til 1-1 i overtiden, og det blev kampens resultat, da AC Horsens tog imod FC Helsingør.

AC Horsens jagtede den tredje sejr i træk, da FC Helsingør var på besøg fredag aften, men ”de gule” måtte ”nøjes” med et enkelt point.

Der var langt mellem chancerne, men lige inden pausen fik både Simon Becher og Mathias Christensen en god mulighed, men netmaskerne blafrede ikke før pausen. Matej Delac leverede en stærk redning på skuddet fra Christensen, som han måtte ud i fuld længde for at redde.

Efter knap en times spil banede godt spil i AC Horsens’ højre side vejen for en udmærket chance, men Simon Becher fik ikke ordentlig ram på Marinus Larsens flade indlæg.

Gæsternes Sterling Yateke scorede til 1-0 i det 68. minut, da han skar ind fra venstre side og lagde bolden over i det lange hjørne.

Et par minutter senere tog Julius Madsen hurtigt et frispark og fandt Anton Ekeroth, der tæmmede bolden med brystet og prikkede den forbi målmanden, men desværre også forbi mål.

I overtiden brændte det på foran Helsingør-målet, men målmanden reddede mirakuløst. Han kunne til gengæld ikke stille noget op, da Anton Ekeroth fandt Angelo Nehmé med en god aflevering, og Nehmé svigtede ikke – 1-1.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

Nu venter der to udekampe mod B.93 og FC Helsingør, inden AC Horsens igen spiller på hjemmebane fredag den 10. maj, når Næstved kommer på besøg. Der er også fri adgang til den kamp på grund af samarbejdet mellem AC Horsens og Hybel.

AC Horsens – FC Helsingør 1-1 (0-0)
0-1 Sterling Siloe Yateke (68.)
1-1 Angelo Nehmé (90.)

AC Horsens: Delac, Larsen (Ekeroth, 58.), Stanisic, Ludwig, Reese, Lassen, Madsen, Opondo, Just (Nehmé, 71.), Becher, Ankersen (Beluli, 74.).

FC Helsingør: Kristensen, Karlsen (Agnero, 90.), Enghardt, Helstrup (Knudsen, 59.), Larsen, Schoop (Norouzi, 75.), Christensen, Andersson (Carlius, 59.), Christensen, Brems, Yateke.

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, FC Helsingør: Enghardt (81.)

Tilskuere: 1.832