Truppen mod B.93

17.05.2024 19:57

AC Horsens møder B.93 på Nordstern Arena Horsens lørdag den 18. maj klokken 17.00.

AC Horsens spiller sæsonens næstsidste hjemmekamp i morgen, når B.93 gæster den gule hjemmebane, og det bliver et opgør mellem to mandskaber, der har overskud på selvtillidskontoen.

AC Horsens er ubesejret i halvanden måned og har i den periode spillet seks kampe, hvilket har resulteret i fem sejre og en enkelt uafgjort med en målscore på 7-1, og forhåbentlig bliver den gule stime udbygget i morgen.

B.93 går dog også ind til kampen med stor tro på tingene efter 7-1 sejren over HB Køge i den seneste runde, men det er klubben fra Østerbro, der jagter revanche efter 1-0 nederlaget til AC Horsens i vandkampen for tre uger siden.

Opvarmningen for de gule fans begynder allerede klokken 14.00, når dørene til fanbaren The Long Field Road åbner, og der vil være 50 procent på alt i hanerne, sodavand og shakers for sæsonkortholdere og medlemmer af Alliancen frem til klokken 18.00.

Inden kampen får AC Horsens fornemt besøg af Brizze, der er Danmarks førende multiatlet inden for fodbold, og han viser sine vilde tricks frem fra klokken 15.00-16.15. Han har vundet DM i freestyle flere gange og spiller også på det danske futsallandshold.

Han finder fire deltagere, der skal forsøge at score på ham i en straffesparkskonkurrence i pausen af lørdagens kamp.

Husk at AC Horsens sammen med klubbens samarbejdspartner Hybel har sikret fri entré til de resterende hjemmekampe i denne sæson. Klik her for at læse mere.